Sports de ca Nostra

VOLEIBOL SENIOR FEMENI : DARRERA JORNADA D’INFART A PRIMERA BALEAR FEMENINA

c.v.sollerLes nostres havien de guanyar a Manacor per empatar a victòries amb els manacorins però el 2-3 no basta per assolir el lideratge de la classificació a falta de una jornada per acabar la lliga. Les solleriques es troben a un punt del Manacor, en una lliga que ara mateix mostra un quadruple empat al cap davant de la taula amb el Manacor, Sóller, Pòrtol i Bunyola amb 11 victòries i 4 derrotes. Nomes la diferència de partits guanyats o perduts arribant al tie break marquen la diferència.

En la darrera jornada s’hauran de fer quinieles i estar pendents del whatsapp per saber com acaba tot ja que els enfrontaments dels 4 primers poden capgirar la classificació en la darrera jornada de lliga, despres de 16 partits d’igualtat total.clas

 

 

 

 

 

Així les coses, es poden donar moltes combinacions entre els tres primers classificats en que fins i tot en cas d’empat a punts es podria decidir tot per diferència de sets. Les nostres juguen a Sóller davant el CV Son Ferrer en un partit que suposarà la retirada de la capitana Paula Pinya despres de 5 anys al màxim nivell en que ha aconseguit un ascens a primera, un subcampionat i un campionat de lliga a l’espera de com acaba aquesta temporada. I si les nostres fan la seva feina en un partit gens fàcil, s’haurà d’esperar que el Manacor no guanyi a Bunyola o que, si ho fa, no sumi els 3 punts en joc ja que, fins i tot la victòria per 2-3 de les manacorines, suposaria un empat a punts amb el CVS Sóller Tours que donaria el Campionat a les nostres per l’avantatge en els enfrontaments directes amb les de Manacor.
Tot això sense oblidar que si els dos primers no fan els deures, el Pòrtol, que juga diumenge dematí sabent el que hauran fet els dos rival pel títol, encara podria ser campió guanyant el CV Eivissa.
Una jornada apassionant que promet emocions de les bones. No la vos perdeu!!!… Amunt sullerics!!

 

 

Los comentarios están cerrados.