Sports de ca Nostra

LA JUNTA ELECTORAL PROCLAMA MIQUEL BESTARD PRESIDENT DE LA FFIB

CapturaCom a únic candidat presentat a les eleccions de la Federació, la Junta electoral el proclama president. La Direcció General d’Esports l’ha de ratificar.La candidatura de Bestard, que ha estat reelegit en 3 ocasions, va ser l’única presentada, amb majoria absoluta dels clubs com a aval.
El Calendari electoral de la Federació de Futbol de les Illes Balears, va ser aprovat per l’Assemblea General a finals de gener i posteriorment va ser ratificat per la Direcció General d’Esports del Govern Balear. A continuació se va constituïr una Junta Gestora i se donaren les passes que han culminat amb la proclamació de l’únic candidat. La Comissió Delegada també ha estat proclamada amb els 14 membres que se varen presentar.
En ser ratificat per la Direcció General d’Esports, Bestard tendrà 10 dies per nomenar la Junta Directiva que l’ha d’acompanyar en els 4 anys de legislatura.

FFIB

Los comentarios están cerrados.