Sports de ca Nostra

La I Marxa per la Igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma recorrerà 11 quilòmetres des de Cort fins al Palma Aquarium‏

Presentació I Marxa per a la Igualtat - Nordic WalkingLa tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll i el tinent de batlia d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, han presentat avui la primera edició de la I Marxa per la Igualtat – Nordic Walking Ciutat de Palma, que tindrà lloc el proper diumenge 13 de març a les 11 hores.

 

Aquesta activitat participativa forma part del programa d’actes de PalmaDona, “amb l’objectiu de potenciar i visibilitzar l’esport femení a tots el nivells a la nostra ciutat”, ha explicat Moll, i del programa d’actes del 8M. Molina ha destacat “encara hi ha moltes coses que reclamar en matèria d’igualtat entre homes i dones, i per a això necessitam a tota la societat per fer passes efectives”.

 

A l’acte també han assistit el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells, el director del centre d’institucions de CaixaBank a Balears, Hilario Llabrés, a més de representants d’empreses i entitats col·laboradores, i d’associacions de Nordic Walking a Balears.

 

Abans de la sortida a les 11 hores el dia 13h, es llegirà el Manifest per a la Igualtat i la Participació de la Dona en l’Esport, del Consell Superior d’Esports, al qual s’ha adherit l’IME, que defense facilitar l’accés i la promoció de les dones en l’esport, a més d’altres mesures perquè el principi d’igualtat d’oportunitats en l’esport sigui una realitat.

 

La inscripció és gratuïta, i es pot fer per internet a www.elitechip.net, o presencialment el mateix dia de la Marxa, no competitiva i per a tots els públics.

 

El recorregut complet és d’11 quilòmetres, de Cort fins al Palma Aquarium, tot i que també es pot fer només fins al Molinar (3,3 quilòmetres), o fins al Carnatge (7 quilòmetres), on hi ha també punts d’arribada amb avituallament.

 

Moll ha anunciat que tot i que no són obligatoris, hi haurà bastons a disposició dels primers inscrits, que ens han cedit el Consell de Mallorca i les associacions de Nordic Walking, als quals ha agraït la seva col·laboració.

 

A més, els participants poden prendre de forma gratuita el bus de l’EMT presentant el seu dorsal, i tindran dret a una hora gratuita al parquing del Parc de la Mar.

 

La regidora ha destacat el suport de les esportistes d’èlit, entitats, empreses, federacions, i clubs esportius que s’han sumat per fer possible aquesta Marxa Nordic Walking i la resta d’activitats, i ha valorat molt positivament la gran afluència de participants a la I Cursa Popular de la Dona, que va iniciar el passat diumenge el calendari d’actes de PalmaDona.

 

 

Link àudio.
Link vídeo.
Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.