Sports de ca Nostra

SENIOR F. : EL CVS SOLLER TOURS GUANYA AL MANACOR EN UN PARTIDAS DE VOLEI (22-25/25-18/25-21/24-26/12-15)

Espectacular partit el que varen oferir els dos equips a Na Capellera davant un públic entregat que va gaudir d’un partidas entre dos equips d’alt nivell que no varen decebre a ningú.
El partit va començar de forma impecable per a les nostres que no varen cometre practicament errades en el primer set. La recepció funcionava i totes les atacants i especialment na Blanca puntuaven amb atacs contundents, fruit de les bones col-locacions de na Nena. Les locals no trobaven la manera d’aturar l’allau de joc de les solleriques tot i que el repertori de les de Manacor en atac es vertaderament espectacular.

Pero de cop es capgirà la truita. Les de  Manacor lluiren un gran servei en els dos propers sets i les nostres no trobaven la manera de sortir del K1 amb bons atacs per puntuar o almenys per crear problemes a la defensa local. Les manacorines contratacaven de manera incontestable i la defensa sollerica no arribava a defensar gairebé res. Lluita i mes lluita damunt el parquet durant dos sets molt ben jugats per les locals que les va dur a remuntar el partit 2-1.
I en el quart tornà a aparèixer la millor verssió de les solleriques. Un grapat de defenses a atacs de les de Manacor féren creure en la remuntada i desde el principi del parcial les nostres tornaren a trobar el camí en atac. Na Blanca es tornà a trobar còmode i va puntuar, les centrals creaven problemes obrint al màxim l’atac i la defensa de les nostres amb continues planxes i accions espectaculars ho va aixecar tot. Final d’infart que acabà amb un taquicardic 24-26, el públic donant-ho tot i tot preparat per al tie break.
I com passa normalment, no s’atacà tant fort, ni es va arriscar tant en servei, el joc es tornà una guerra psicològica per veure qui aguantava més, qui guanyava més punts a la xarxa, qui fallava menys. I la pilota va caure del nostre costat perque guanyàrem gairebé totes les bolles dividides i com no, na Blanca va rematar el partit amb un atac per zona 4 a la diagonal «made in Blanca»…. i despres festa, abraçades, fotos i rialles…

No s’arriba a  assolir la pirmera posició a falta de nomes una jornada però això es una altra qüestió. Diumenge s’havia de guanyar una final i es va guanyar.

Des del CVS donar les gràcies al nombrós públic que es va desplaçar a Manacor per acompanyar l’equip i l’enhorabona a les jugadores solleriques i també al CV Manacor i la seva afició per el gran ambient que sempre creen a Na Capellera i la gran temporada que han fet. Salut i volei!!!..

Los comentarios están cerrados.