SENIOR F. : EL CVS SOLLER TOURS GUANYA AL MANACOR EN UN PARTIDAS DE VOLEI (22-25/25-18/25-21/24-26/12-15)

8 marzo 2016 | Por lorenzo | Categoria:

Espectacular partit el que varen oferir els dos equips a Na Capellera davant un pĂșblic entregat que va gaudir d’un partidas entre dos equips d’alt nivell que no varen decebre a ningĂș.
El partit va començar de forma impecable per a les nostres que no varen cometre practicament errades en el primer set. La recepciĂł funcionava i totes les atacants i especialment na Blanca puntuaven amb atacs contundents, fruit de les bones col-locacions de na Nena. Les locals no trobaven la manera d’aturar l’allau de joc de les solleriques tot i que el repertori de les de Manacor en atac es vertaderament espectacular.

Pero de cop es capgirà la truita. Les de  Manacor lluiren un gran servei en els dos propers sets i les nostres no trobaven la manera de sortir del K1 amb bons atacs per puntuar o almenys per crear problemes a la defensa local. Les manacorines contratacaven de manera incontestable i la defensa sollerica no arribava a defensar gairebé res. Lluita i mes lluita damunt el parquet durant dos sets molt ben jugats per les locals que les va dur a remuntar el partit 2-1.
I en el quart tornĂ  a aparĂšixer la millor verssiĂł de les solleriques. Un grapat de defenses a atacs de les de Manacor fĂ©ren creure en la remuntada i desde el principi del parcial les nostres tornaren a trobar el camĂ­ en atac. Na Blanca es tornĂ  a trobar cĂČmode i va puntuar, les centrals creaven problemes obrint al mĂ xim l’atac i la defensa de les nostres amb continues planxes i accions espectaculars ho va aixecar tot. Final d’infart que acabĂ  amb un taquicardic 24-26, el pĂșblic donant-ho tot i tot preparat per al tie break.
I com passa normalment, no s’atacĂ  tant fort, ni es va arriscar tant en servei, el joc es tornĂ  una guerra psicolĂČgica per veure qui aguantava mĂ©s, qui guanyava mĂ©s punts a la xarxa, qui fallava menys. I la pilota va caure del nostre costat perque guanyĂ rem gairebĂ© totes les bolles dividides i com no, na Blanca va rematar el partit amb un atac per zona 4 a la diagonal «made in Blanca»…. i despres festa, abraçades, fotos i rialles…

No s’arriba a  assolir la pirmera posiciĂł a falta de nomes una jornada perĂČ aixĂČ es una altra qĂŒestiĂł. Diumenge s’havia de guanyar una final i es va guanyar.

Des del CVS donar les grĂ cies al nombrĂłs pĂșblic que es va desplaçar a Manacor per acompanyar l’equip i l’enhorabona a les jugadores solleriques i tambĂ© al CV Manacor i la seva aficiĂł per el gran ambient que sempre creen a Na Capellera i la gran temporada que han fet. Salut i volei!!!..

Comentarios cerrados