Sports de ca Nostra

Noticias C.V.Soller , resultados fin de semana

20160220_190752SENIOR M. B : CLARA VICTÒRIA DELS SOLLERICS QUE DIUMENGE QUE VE ACABEN LA LLIGA LLUITANT PER LA SEGONA PLAÇA

 

SENIOR M. B : CLARA VICTÒRIA DELS SOLLERICS QUE DIUMENGE QUE VE ACABEN LA LLIGA LLUITANT PER LA SEGONA PLAÇA

Posted: 07 Mar 2016 01:39 AM PST

CVS SENIOR M. B 3-0 CV SANT JOAN (25-15/29-27/25-23)

Pel CVS jugaren : Fèlix, Albert, Pep C., Damià, Rafel, Alberto T., Guiem, Gerard i Toni.

Clara victòria dels nostres veterans que tot i guanyar el segon i tercer sets de forma ajustada, va saber estar damunt la pista amb la sensació de que es podia treure el partit endavant. Els de St. Joan, amb nomes 6 efectius mostraren una gran evolució ja que es un equip que nomes fa dos anys que juga i en cada encontre es nota la feina feta. Tot i les ganes dels visitants, els sollerics aprofitaren les seves opcions i tant en el primer set com en el tercer comandaren amb claredat el marcador.
En el tercer els visitants s’acostaren perillosament despres de que els nostres desaprofitessin fins a 5 punts de partit quant el marcador mostrava un clar 24-18.

Tot i no ser un partit de gran volei, els dos equips lluitaren de valent i ho donaren tot. Cal destacar que per part dels nostres, Fèlix Cuartero i Alberto Terrón jugaren a molt bon nivell tenint en conte que es el seu primer any jugant a volei i es trobaren còmodes damunt la pista participant activament en la victòria de l’equip.

La setmana que ve els nostres acaben la temporada jugant-se la segona plaça davant el CV Pòrtol en un altra partit ben emocionant. La cita serà diumenge dematí a les 12:00 h al pavelló del Col-legi Blanquerna del Pont d’inca Nou… Molta sort!!!…

INFANTIL F. A : NOVA VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER DAVANT EL ST. JOSEP

Posted: 07 Mar 2016 01:10 AM PST

CV ST. JOSEP A 0-3 CVS CONST. M. GALINDO SOLLER amb parcials  14-25 / 21-25 /6-25
El passat dissabte el nostre equip infantil A femení del Const. M. Galindo Sóller va visitar al sisè classificat, el Sant Josep A,  aconseguint una nova victòria per un clar 0-3 que li permet seguir al segon lloc de la classificació. El nostre equip va fer un partit amb molts d’alts i baixos amb un primer i tercer sets molt  diferents al segon.

El primer set va ser de domini clar de les nostres nines que es mostraren molt superiors a les seves rivals amb un joc molt seriós amb bons serveis que dificultaven la recepció local, així mateix es mostraven contundents amb atac, cosa que feia que les locals es mostressin inferiors a pesar de la seva lluita per contrarestar el joc de les solleriques.

En el segon set les solleriques mostraren la seva pitjor cara, molt despistades damunt la pista, erràtiques en atac e insegures en la seves accions. Però a pesar d’això i degut a la seva millor qualitat tècnica aconseguiren guanyar el set per 21-25. En el tercer set vàrem voure, de nou, el millor joc solleric, estant molt be en servei, transicions defensa – atac molt ben executades, contundents en atac, aconseguint en aquest set un clar 6-25 amb un gran joc.
Dimecres a les 19.15h al pavelló Son Angelats el nostre equip CVS Const. M. Galindo Sóller i el CV Artà es jugaran el primer lloc de la classificació, en el millor partit que es pot voure a Mallorca de categoria infantil femenina, vos hi esperam a tots!!.

INFANTIL F. C : ELS ERRORS CONDEMNEN AL CVS CONST. TUENT SOLLER DAVANT L’ALARÓ

Posted: 07 Mar 2016 12:59 AM PST

AD ALARÓ 3-1 CVS CONST. TUENT SÓLLER
Derrota del Construccions Tuent Soller enfront de l’Alaró en un gran partit marcat per acumulació d’errors no forçats de les solleriques, seguint amb la bona feina e intentant desenvolupar un bon joc en tot moment i lluitant, davant un equip que va defensar molt be.

Una altra de les claus que marcà el partit varen ser els nervis que passaren factura en la concentració de les solleriques. La setmana vinent reben al Pòrtol en un altre partit difícil on seguirem treballant en l’evolució de l’equip.

Pel CVS Construcions Tuent Sóller jugaren: Margalida González, Maria Arbona, Maria Pons, Maria Viudes, Maria Marco, Sara Muñoz, Carla Toth, Marta Pérez, Claudia Coll, Cristina Bernat i Lola Rullan.

Los comentarios están cerrados.