Sports de ca Nostra

LA FUNDACIÓ DEL FUTBOL CONTINUA LA LABOR SOLIDÀRIA

00100_0001005447_2_fundacioLa Comissió Executiva aprova el Pla d’Actuació per al 2016. Entre els projectes, l’edició d’un llibre sobre la història del futbol a Balears.La primera Comissió Executiva de la Fundació del Futbol de la FFIB de l’any 2016 se va reunir presidida per Miquel Bestard.
Se va fer un balanç de les darreres activitats del darrer trimestre de l’any 2015, que han suposat les ajudes de material esportiu a diverses entitats benèfiques i la realització d’iniciatives solidàries.
També se va informar d’alguns fets recents, com la firma del Conveni amb La Caixa-Caixabank per distribuïr pilotes de futbol a tots els clubs.
La Fundació també ha començat a organitzar la recopilació de material documental per a la elaboració d’un llibre sobre la Història del Futbol a les Illes Balears.

Los comentarios están cerrados.