Sports de ca Nostra

CC.EE. SANT LLUIS ; ANIMS BRUNO

IMG_6382Aquest cap de setmana hem pogut viure una de les cares més amargues de l’esport, les lesions greus. El nostre jugador de categoria Benjamí B, Bruno Quevedo i durant la disputa de partit de Lliga entre el seu equip i el CD Migjorn, va patir l’impacte del esfèric al canell i fruit de la mala sort aquest es fractura.

Després de les proves mèdiques, el jugador, que passa la nit a la Clínica Menorca de Ciutadella va ser enguixat i enviat al seu domicili pendent d’evolució. En el primer entrenament de la setmana, els seus companys d’equip, van voler retre-li un humil homenatge i enviar-li tots els ànims necessaris perquè es recuperi el més aviat possible i s’incorpori de nou a la plantilla al costat d’ells.

Anims Bruno!

Los comentarios están cerrados.