Sports de ca Nostra

l’Atlètic Balears, Chando renovat fins 2017‏

H06A2453Alejandro Torres Román ‘Chando’ renovava avui el seu compromís amb l’Atlètic Balears fins el 30 de juny de 2017, allargant així un contracte amb el club blanc i blau que començava la temporada 2014/15. La renovació es feia durant l’acte de presentació del conveni amb el Grupo Juaneda que des d’aleshores serà l’encarregat de vetllar per la salut dels nostres futbolistes. El davanter mallorquí està signant una impressionant temporada amb 10 gols al seu caseller tot i haver passat per una lesió muscular que l’apartava del terreny de joc durant gairebé 3 mesos.

La seva trajectòria a l’ATB deixa uns números espectaculars i així, en la campanya 14/15 participava en 28 partits anotant 7 gols i una assistència mentre que enguany, ha superat els seus registres i entre les dues competicions atresora 10 dianes -9 en Lliga i 1 en Copa RFEF- que el fan ser el màxim realitzador.

Joan Bibiloni: “Renovam el jugador franquícia”

El portaveu del Club era qui presentava la renovació de Chando dient que “és el nostre jugador franquícia, un líder dins i fora del camp. El club ha decidit allargar contracte fins juny 2017. Ha marcat 10 gols, numeros impressionants amb una lesió que l’ha tengut aturat uns mesos i més enllà, el seu lideratge és un exemple pels seus companys, dins i fora del camp, per la gent jove, per al futbol base. El tenim un any més i fins que ell vulgui“.

Chando: “Estic feliç de signar un any més”

El davanter mallorquí assegurava en la seva renovació estar “molt content; duc dos anys en aquest club i des que vaig entrar m’han acollit com la meva família. Estic feliç de signar un any més i espero ser-hi moltíssims més“. Així, afegia que “des de l’any passat la idea va ser seguir; el club creix i comença a ser molt important. La meva idea sempre va ser quedar-me aquí i ho tenia molt clar”, assegurava.

Qüestionat per quina categoria espera jugar la temporada següent, el realitzador reconeixia que “tant de bo estiguem a Segona A; estem lluitant per això. Queden 10 partits de lliga i mentre hi hagi vida, hi ha esperança. No estem en posicions gaire allunyades i assegur que lluitarem fins al final“.

Tot i els seus 34 anys, l’ex jugador de Múrcia o Girona es veu amb forces de continuar més enllà de 2017. “Estic a disposició del club, ells sempre han de dur la batuta; si estan contents no tendran problema en l’econòmic ni en el personal per continuar.  Físicament estic bé i sóc apte per jugar. El més important és la il·lusió que tenc en cada entrenament i en els partits i; mentre em duri això seguiré competint al 100%.”, assegurava.

Patrick Messow: “Mentre estigui bé, seguirà vinculat al Club”

El Director Esportiu Patrick Messow comenta sobre la renovació que “tant jo com el President, l’entrenador i tot el Club estam molt contents de poder anunciar avui que Chando renova el seu contracte i això ens assegura el gol per a la pròxima temporada. És un jugador molt important per a l’equip i per al club sencer. Mentre ell estigui en bones condicions físiques estarà vinculat al Club. Estam molt contents de poder gaudir d’ell un any més a Son Malferit amb la seva qualitat en el terreny de joc però també per la qualitat humana que ens ajudarà a assolir els nostres objectius”.

cdtab.com

Los comentarios están cerrados.