Sports de ca Nostra

EL CVS SOLLER TOURS VOL ESCRIURE UN NOU CAPÍTOL HISTÒRIC, DIUMENGE A MANACOR

IMG-20160304-WA0006El CVS Sóller Tours és un supervivent, lluitador, resistent, perseverant… Aquest equip fa 7 temporades que evoluciona, muta de temporada en temporada adaptant-se a tots els canvis. Ara en fa 4 que és a la màxima categoria Balear. Les tres darreres lluitant pel títol. Una vertadera passada!!… Com a veteranes, curtides en mil batalles, Marga Ramon, Paula Pinya, Nena Ramon i Blanca Campillo. Acompanyades per séniors novells i per juvenils amb moltes finals en categories inferiors en les seves cames. Enguany ho han tornat a fer.
La temporada ja és un èxit tot i que a elles nomes els hi val fer campiones. És normal i és el que toca. Per això guanyen, per això ja han estat campiones.

Com diu en Josep Guardiola «els grans equips cada any han de jugar finals o semifinals. Després, guanyar o perdre pot dependre de moltes coses que no se controlen».
I el CVS Sóller Tours fa 6 anys que juga finals, i enguany hi torna. Amb tota la il-lusió del món perque sap que no és fàcil. Perque tots els equips es reforcen en un mercat mallorquí en el que el CVS no compra. Perque comprar fora de Sóller es tancar portes a solleriques que fa molts anys que entrenen per arribar a jugar finals amb el sénior del CVS i això, amb pros i contres, és el que ens defineix i fa diferents.
Enguany, la final és contra el Manacor i a Manacor. No serà fàcil perque les del llevant mallorquí és un equip que ha anat creixent al llarg de la competició i que fa jornades que es presumeix com el màxim rival. Un equip amb jugadores joves de Manacor, acabat amb grans jugadores d’altres indrets de l’illa que han vist a Manacor l’oportunitat de poder gaudir d’un bon any de volei. Els dos equips arriben amb nomes un partit de diferència en la classificació i el guanyador tendrà totes les opcions de fer primeres i emportar-se un nou títol de lliga en una de les temporades més igualades dels darrers anys.

Diumenge, les nostres, encapçalades per Toni Colom, aniran a Manacor a jugar una nova final com a premi a una trajectòria espectacular. Es meréixen anar-hi acompanyades pel màxim de sollerics. Perque les finals s’han de disfrutar, i fer-ho acompanyats sempre és millor. La cita a Na Capellera a les 11:00 h del dematí. Amunt nines!!!… amunt sullerics!!!…

Los comentarios están cerrados.