Sports de ca Nostra

Barridiada al parc de Son Gibert‏ , taller de bicicletes i el camió de reciclatge d’Emaya

20151003_Barridiada Son Gotleu_1Demà dissabte  5 de març , a partir de les 10:30h, tindrà lloc una nova edició de la jornada lúdicoesportiva BARRIDIADA, en aquesta ocasió al  parc de Son Gibert. Aquesta activitat va dirigida a tots els nins/nines i joves a partir de 3 anys, i famílies que vulguin gaudir d’una jornada esportiva i divertida als carrers del seu barri.
Barridiades és una activitat gratuïta que té lloc tots els dissabtes, de 10.30 a 13.30h. L’objectiu és fomentar la pràctica lúdica i esportiva i els hàbits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma, combinar el bon esport amb la vida saludable, i fomentar valors com l’esportivitat, la tolerància, la integració, l’educació o la convivència.
Es poden practicar una gran varietat d’esports com bàdminton, atletisme, futvòlei, hoquei, futbet, tennis o cotxes amb pedals. Per als més petits hi ha un circuit d’iniciació a la psicomotricitat, així com un circuït d’educació vial supervisat pels policies locals d’educació viaria.  
 Com a novetat a aquesta edició s’han adaptat tres esports per a les persones amb discapacitat: vòlei, goalball i bitlles.

També es durà a terme un taller pràctic de manteniment bàsic de bicicletes per conèixer les parts de la bici i les seves eines, la seva ergonomia i seguretat: com s’ha de rentar la cadena, s’han de revisar els frens, reparar punxades o ancorar-la de forma segura. El taller es farà d’11 a 12 hores i de 12 a 13 hores.

 

A més, el camió de reciclatge d’Emaya també hi serà present perquè els més petits puguin dur bombetes, fluorescents, roba, juguetes, petits electrodomèstics o material informàtic, entre d’altres objectes.

Adjuntam cartell amb el calendari de Barridiades de cada setmana.
Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.