Sports de ca Nostra

L’IME renovarà el sistema de climatització i aigua calenta de la piscina de S’Estel‏

1_40783_1La instal·lació es tancarà durant set dies i als usuaris de cursets se’ls ha descomptat la part proporcional de la mensualitat de març

 

De les dues calderes actuals només en funciona una, en molt mal estat, que no pot fer front a la demanda

 

Palma, 3 de març de 2016.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) renovarà el sistema de climatització i aigua calenta de la piscina de S’Estel. Actualment, de les dues calderes amb què compta la instal·lació només en funciona una, que està en molt mal estat, té fuites d’aigua i està en el mateix procés de degradació de la caldera que ja no funciona, de manera que no pot fer front a les necessitats del servei en moments de major demanda.

 

Per aquest motiu, la piscina de S’Estel estarà tancada al públic durant set dies a partir del 7 de març. S’han instal·lat cartells informatius a totes les instal·lacions de l’IME des del passat 18 de febrer. El web de l’IME i les xarxes socials municipals també n’ofereixen informació. Les oficines romandran obertes i continuaran en funcionament en el seu horari habitual.

 

Descomptes activitats dirigides

 

L’IME ha descomptat als usuaris dels cursets (activitats dirigides) la part proporcional del preu del mes de març, tant en el cas d’empadronats com no empadronats. Aquest descompte s’aplicarà als abonaments de tres, dos i un mes, restant de l’import la part proporcional.

 

Durant aquests set dies els usuaris d’abonament d’instal·lacions poden fer ús amb normalitat de la resta de piscines i instal·lacions de l’IME.

 

Nou sistema de tres calderes més eficient

 

Les calderes encalenteixen l’aigua calenta sanitària, l’aigua de la piscina, la temperatura ambiental, la calefacció del centre de dia adjunt i l’aigua calenta dels serveis que empren. Per a la instal·lació de les noves tres calderes s’han demanat quatre pressuposts i s’ha elegit el més econòmic, per un import de 43.616 euros.

 

Amb el nou sistema les tres calderes que s’hi instal·laran funcionaran en cascada, la qual cosa permet un ús més eficient energèticament segons les necessitats. A més, per a millorar-ne el manteniment es posarà en marxa una ventilació forçada més eficaç.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

Los comentarios están cerrados.