Sports de ca Nostra

La VI Cursa Popular 10 km Ciutat de Manacor 2016 dissabte omplirà els carrers d’atletes i de solidaritat

img_14194Ja està tot a punt per a la sisena edició de la Cursa Popular 10 Km Ciutat de Manacor 2016, que se celebrarà dissabte que ve, dia 5 de març, a partir de les 17.30 del capvespre. Els organitzadors de la cursa, el Club Triatló Manacor, va començar fa sis anys aquesta aventura “perquè pensàvem que al nostre municipi feia falta una prova que fos assequible per a qualsevol persona mínimament acostumada a córrer i que alhora fos una prova oficial”, destaca Jaume Riera, que juntament amb Antoni Puigròs forma part de l’organització de la prova.

 

La VI Cursa Popular 10 Km Ciutat de Manacor s’iniciarà molt a prop de la plaça de s’Abeurador i es durà a terme en un circuit urbà, perfectament delimitat i totalment pla. Per això la cursa està destinada a qualsevol persona que vulgui passar un capvespre esportiu, divertit i solidari. Des de l’Ajuntament de Manacor es dóna suport logístic a l’esdeveniment. El delegat d’Interior i d’Esports, Miquel Perelló, destaca “la importància de cites com aquesta que fomenten alhora l’esport i la solidaritat entre els manacorins i entre tots els que aprofiten una ocasió com aquesta per conèixer el nostre municipi”. Els interessats a participar-hi es poden inscriure fins divendres 4 de març a la web www.elitechip.net i fins dissabte a les cinc de l’horabaixa a la botiga Triatló Esports de Manacor.

 

I és que aquesta prova “des de la primera edició posa en valor la solidaritat amb les persones que pateixen malalties mentals”, afegeix Riera. De fet, els organitzadors donaran una part de les inscripcions a l’Associació pro salut mental Estel de Llevant, que té com a finalitat la integració social i la millora de les condicions de vida de les persones amb malalties mentals de Manacor i de la seva àrea d’influència. “Agraïm aquesta col·laboració perquè a part de la donació d’una part de la recaptació ens permet donar a conèixer l’associació, que enguany fa 20 anys, entre les persones que ens poden necessitar”, destacà el gerent d’Estel de Llevant, Guillem Febrer.

 

En l’edició d’enguany la cursa popular comptarà amb dues noves modalitats per als que no es vegin capaços de completar els 10 quilòmetres de la cursa oficial. Es tracta de la cursa de cinc quilòmetres i del recorregut de cinc quilòmetres per als que practiquen marxa nòrdica, una modalitat en la qual els atletes caminen amb pals a les mans.

 

Los comentarios están cerrados.