Sports de ca Nostra

Previa Regional Preferente‏ CC.EE.Sant LLuis

Logo-CCE-Sant-Lluís-portada-300x100Amb necessitat de victòria arriba a Los Nogales l’equip Regional, que el proper diumenge a partir de les 16:30 h. rendeix visita al CD Migjorn del “lluisser” Victor Perez. Tots dos equips estan situats al pou de la classificació, de manera que les dues plantilles necessiten sumar de tres en tres amb la major brevetat possible.

Els de Perez, vénen de gaudir de jornada de descans, fet que tindrà l’equip de Moyano el proper cap de setmana, de manera que el descans a pogut servir a l’equip verd i blanc per recarregar piles de cara a aquest transcendental partit. En el seu últim partit en què van visitar Sant Carles, van caure derrotats per 1-0 davant la UD Mahon, mateix rival i mateix resultat que el collit pel conjunt de Moyano en la ultima jornada a Ses Canaletes. Per l’envit, el tècnic canari del CD Migjorn, recupera Huguet, sancionat en l’últim partit a San Carlos i que no va ser de la partida.

Els nostres arriben a la trobada en clara millora tàctica i psicològica, però els resultats no demostren aquests factors, situació que volen remuntar els nostres amb treball i compromís. Per aquest partit, el tècnic basc recupera a Sola i Alberto a diferència de l’ultim encontre a casa, però perd per sanció a Juli i Txemi que causessan baixa.

El partit, que tanca la primera volta de la Lliga, serà dirigit pel col·legiat Francisco Peláez, que serà l’encarregat de repartir justícia en un partit en el qual la necessitat de sumar és el factor que dominara l’envit.

Premsa CC.EE.Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.