Sports de ca Nostra

El Collerense i el Govern cerquen una solució conjunta a la difícil situació del club

CapturaEl director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, s’ha reunit amb el president del Collerense, Tolo Verd, per trobar una solució conjunta a la complicada situació per la qual està passant ara mateix el Club, i que suposaria agilitzar els tràmits de resolució de les subvencions per clubs esportius que ha convocat la Direcció General d’Esports i Joventut.

Gonyalons ha remarcat que la situació del Collerense és un tema que li preocupa i que, de fet, s’ha reunit en diverses vegades amb el president per fer un seguiment de la situació, així com també s’han mantingut reunions amb el club des de la Fundació per l’Esport Balear. “La nostra voluntat és poder ajudar a desencallar una situació que podria suposar la desaparició del Collerense, i en cap cas és per nosaltres una opció que s’hagi de plantejar. Des de la Direcció General volem realçar la feina que fan els clubs per la promoció de l’esport de les Illes Balears i, concretament el Collerense, per la promoció que fa de l’esport femení”.

Aquesta solució, que en aquests moments s’està estudiant, consistiria a agilitzar els tràmits interns perquè tots els clubs puguin saber en el menor temps possible la resolució de la convocatòria de subvencions, que es va publicar el passat mes de novembre.

Los comentarios están cerrados.