Sports de ca Nostra

Barridiada al barri d’El Fortí – Plaça Madrid‏

GetAttachmentDemà dissabte 2de febrer, a partir de les 10:30h, tindrà lloc una nova edició de la jornada lúdicoesportiva BARRIDIADA, en aquesta ocasió al barri d’El Fortí ( plaça Madrid). Aquesta activitat va dirigida a tots els nins/nines i joves a partir de 3 anys, i famílies (mares, pares, padrins, padrines) que estiguin disposats a gaudir d’una jornada esportiva i divertida als carrers del seu barri.
Barridiades és una activitat gratuïta que té lloc tots els dissabtes, de 10.30 a 13.30h. L’objectiu és fomentar la pràctica lúdica i esportiva i els hàbits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma. Allò que es vol és combinar el bon esport amb la vida saludable, ja que fer esport és bo i sa, i fomentar valors com l’esportivitat, la tolerància, la integració, l’educació o la convivència.
Es poden practicar una gran varietat d’esports com bàdminton, atletisme, futvòlei, hoquei, futbet, tennis o cotxes amb pedals. Per als més petits hi ha un circuit d’iniciació a la psicomotricitat, així com un circuït d’educació vial supervisat pels policies locals d’educació viaria. Com a novetat a aquesta edició s’han adaptat tres esports per a les persones amb discapacitat, aquests són: vòlei, goalball i bitlles.

Tambées durà a terme un taller pràctic de manteniment bàsic de bicicletes per conèixer les parts de la bici i les seves eines, la seva ergonomia i seguretat: com s’ha de rentar la cadena, s’han de revisar els frens, reparar punxades o ancorar-la de forma segura. El taller es farà d’11 a 12 hores i de 12 a 13 hores.

 

A més, el camió de reciclatge d’Emaya també hi serà present perquè els més petits puguin dur bombetes, fluorescents, roba, juguetes, petits electrodomèstics o material informàtic, entre d’altres objectes.

Adjuntam cartell amb el calendari de Barridiades de cada setmana.
Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.