Sports de ca Nostra

Homenatge a Brandon Thomas del C.E. Cala d’or dia primer de març‏

IMG_4828Començarà la diada a les 10 del matí amb el partit de prebenjamins entre el Cala d’Or i el Santanyí i el de benjamins entre el Cala d’Or i el Felanitx; a les 10 h 50′ els alevins s’enfrntaran al Santanyí i a les 11h30′ els equips de l’escoleta s’enfrontaran al Ciutat de Palma, a les 12h 30′ els juvenils s’enfrontaran al Felanitx i després d’un descans per dinar Brandon Thomas rebrà un merescut homenatge abans que s’enfrontin a les 15h30′ l’aleví A del Rcd Mallorca contra l’equip infantil local, finalment l’equip cadet tancarà la diada a les 17 h contra un rival per determinar.

 

Durant l’estiu la revista local «Dies i Coses» tornar a entrevistar a Brandon a la Cala Petita, al mateix lloc que l’havia entrevistat just quan acabava de fixar per el Rcd Mallorca. Ara a pocs dies de l’homenatge recordarem part d’aquella entrevista per conéixer un poquet millor al jugador de Cala d’or.

 

A aquella entrevista te demanavem què era per tú el futbol i ens contestares un joc divertit. Segueixes pensant el mateix?

– Ho segueix essent. Han canviat molt les coses però seguiex sent un joc que me diverteix i si no el tengues no podria viure sense ell

En aquests nous anys què és el millor que has aconseguit amb el Mallorca?

– He aconseguit moltes coses. No me qued només amb una: a Divisió d’Honor classificar-nos per la Copa del Rei, les lligues que hem guanyat, els entrenadors que he consegut, que m’han ensenyat futbolística i personalment, el debut a Primera amb en Caparrós, les darreres jornades contra Las Palmas i Còrdova, que varen ser de molt de sofriment pel mallorquinisme i aconseguirem a lo darrer salvar-nos. Jo me que qued amb tot i s’apren de tot això i aquest any encara que hem baixat de Segona B a Tercera també.

Aquest estiu s’ha organitzat un Campus a Cala d’or amb la teva participació, la de Junior i Javi l’eslogan era «ellos lo consiguieron, tu también lo puedes conseguir», qué les digueres als nins que hi participaren?

– Que lo important és disfrutar en el futbol, si no disfrutes no mereix la pena que hi juguis. Tots tres de petits varem començar en el Cala d’Or i si tú te proposes arribar a ser futbolista professional i fas feina, te esforçes i te diverteixes amb la pilota possiblement hi puguis arribar, és difícilperò no impossible.

També del s’Horta va sortir un jugador, en Toni González, que va arribar a Primera, però, què te el Cala d’Or què ja te tres jugadors que s’han consolidat al Mallorca, també va jugar fa anys en Marco Pizarro i enguany l’aleví Custodio Jiménez Delgado ha fitxat juntament amb els juvenils Reni Grant i Albert Toril Domingo, que també varen passar per la pedrera del Cala d’Or?

– Bons entrenadors, bona gent que ensenya i que les ensenya a millorar i aprendre als nins. Hi ha molts bons jugadors al municipi, alguna cosa ha de tenir Cala d’Or.

IMG_20160220_141559 IMG_20160220_141751 IMG-20160222-WA0002 IMG-20160222-WA0003

 

 

Los comentarios están cerrados.