Sports de ca Nostra

CRONICA FUTBOL BASE‏ CC.EE. SANT LLUIS

IMG_6070Es consumeix una jornada més al futbol base amb les trobades d’aquest cap de setmana en què els nostres nois van demostrar una vegada més la passió que tenen pel futbol. Amb un balanç de 4 victòries, 1 empat i 4 derrotes els nostres afronten una nova setmana d’entrenaments amb les vistes posades en la jornada següent.

Els primers a estrenar el cap de setmana futbolístic van ser els alevins A de Cecilio Morente que no van poder aconseguir el seu propòsit d’inici de partit, allunyar al seu rival, el CD Menorca A de l’area lluissera, per intentar frenar un dels equips mes golejadors de la categoria. Malgrat tot, els blaus, van donar tot el que tenien dins per competir durant el màxim nombre de minuts i posar en dificultat als blaugranes que van acabar portant-el partit per un marcador de 5-0, però els visitants van merèixer pujar algun tant al seu caseller particular.

En l’Annex de Ses Canaletes, el Benjamí A de Toyo Sastre posava tot sobre el verd per doblegar la UD Seislan, però, tot i intentar-ho amb totes les seves forces van ser doblegats pel equip maones per un còmput final de 1-4 . Dos gols gairebé seguits, el primer en el final del primer quart i el segon en l’inici del següent acte van ser massa càstig per als blaus que van aconseguir retallar distàncies per mediació de Joan Perelló al 16 que donava ales als seus. Poc durar l’alegria als locals que van veure com Klayver, tan sols dos minuts després tornava a ampliar distàncies. En el segon temps, van seguir els nostres buscant ficar-se al partit però de nou els maonesos van ampliar una distància que ja va ser definitiva. Alevin

A la mateixa hora, al Municipal de Ses Canaletes, l’Infantil A va aconseguir endur-se un partit que van tenir a favor en tot moment, amb un primer temps perfecte del que van aconseguir traure un botí que ja seria definitiu. El 5-1 amb el qual es va iniciar el segon temps relaxar en excés als nostres que van acabar per perdre el segon temps per un marcador de 0-2 tot i que l’avantatge aconseguit en el primer acte els va ser suficient. Han d’aprendre a ser més constants els nostres per evitar donar ales als seus rivals, la demostració de joc i eficàcia en atac del primer temps ha de ser exemple per a ells perquè s’adonin que quan volen, són un gran equip.

A les 11:30 h. a l’annex de ses Canaletes donava inici un dels millors partits del matí, el que enfrontava al nostre Aleví B, actual líder de la competició, davant el Penya Ciutadella Esportiva A. Els de Berlnghieri van haver de treballar molt  i a contrarellotge per conservar el liderat davant un equip ciutadellenc que tot i començar per darrere en el marcador, amb el tant del local Marcos al minut quatre, no van defallir. Un golàs des del centre del camp, en el qual el porter lluisser Josep poc va poder fer, va donar l’empat als visitants, però de nou Marcos posava als nostres per davant. A partir d’aquest moment, l’equip de Bosch va pujar un esglaó la seva intensitat per donar la volta al lluminós i posar el liderat dels nostres en dubte. Va saber reaccionar l’equip local per donar la volta a tot i tot i patir molt portar-se el tres punts per seguir comandant la taula classificatòria.

Ja lluny de ses Canaletes, l’empat del Benjamin C i la victòria de l’Infantil B van tancar la matinal de partits del dissabte. Els de Pedro Palliser, que segueixen sent un dels equips que més millora setmana rere setmana, va aconseguir arrencar un empat in extremis en l’Annex de Sant Bartomeu en un partit molt disputat i que va poder acabar amb la victòria de qualsevol dels dos. Els lluissers, es van sobreposar al fet de veure-se per darrera en el marcador i van seguir jugant el seu partit per aconseguir la igualada a cinc minuts del final amb un penal transformat per Marc Pons que donava un punt merescut per als nostres.

A Son Marçal, segueix l’Infantil B de Krankel ficant pressió al At. Villacarlos i al Penya Orient B amb la seva victòria per 1-6 davant l’equip de B ciutadellenc. Els nois del B, van aconseguir seguir amb la seva ratxa positiva, que ja s’allarga set setmanes, per ficar-se en plena lluita pel títol a l’igual que els seus companys de l’Infantil A que  precedeix a l’equip B. En el feu ciutadellenc, els nostres realiatzaren de nou un partit molt correcte, tot i que segueixen tenint un marge de millora, conscients són i per això treballen durant la setmana. Amb un inici de partit en el qual els gols de Angel i Nacho els donaven avantatge, el posteriors gol del local Mesquida en el minut 17 deixava tot per decidir en el segon temps. La reanudació del partit va portar amb si a un CCE molt més encertat de cara a gol i amb el pas dels minuts va anar deixant al seu rival sense opcions de victòria, Josep, Ginto, Jaume i Aida van anotar un tant cada un en el segon temps fent volar els tres punts a Ses Canaletes, que viurà la propera setmana un partit especial, el derbi lluisser entre els nostres equips a i B.

Aquest diumenge, tres partits mes és disputen amb representació del CCE als camps de Menorca, amb un balanç final d’una victòria i dues derrotes, sent l’equip Cadet l’únic en sumar els tres punts en la seva visita a Bintaufa.

CadetEls pupils de Miky Gomila segueixen en el bon camí i van obtenint els resultats que estaven buscant des de l’inici d’aquesta competició. En una trobada on els blaus, avui de negre i groc, han estat millors que el seu rival, els gols de Pablo, Oliver, Alex i David Sánchez han decantat la balança cap al costat lluisser tot i que els sportinguistes han estat en partit fins els últims minuts. Al 40 van ser els de Gomila els que van obrir el marcador amb el gol de Alex que un minut després era mes important encara amb el 0-2 obra d’Oliver, els sportinguistes per la seva banda, es van ficar en el partit a 15 minuts del final per mediació de Gaspar Linares en una falta indirecta des dins de l’àrea, tocava patir. No obstant això, aquest equip no va tenir por de buscar el gol que va deixés als maonesos KO i ho van aconseguir per mediacion de Pablo al 76, tant que ja seria definitiu. David Sánchez des dels onze metres tancava el marcador i donava uns importants tres punts als nostres que acaben la jornada en segona posició amb la quarta victòria consecutiva.

Ciutadella rebia a dos dels nostres equips de la base, el Benjamins B eren els primers a arribar a la capital de ponent per enfrontar-se al Dosa CF al Municipal de Sant Antoni. De nou, els lluissers van fer un fantastic partit, tot i caure per un ajustat 2-1 que els deixava sense el premi de la victòria. Tot i això, el gol inicial de Dani Quevedo en el minut 12 va ser un cop moral per als blaus que van aguantar amb aquesta mínima avantatge fins al minut 42 quan el ciutadellenc Leon posava les taules al marcador, faltaven sis minuts per al final del partit. En aquests últims minuts, els dos equips es van tirar a l’atac buscant la victòria, que va caure de costat local amb el gol de Camps que deixava l’alegria a Sant Antoni i retornava als nostres amb tristesa cap a Sant Lluís.

L’últim equip en disputar el seu partit d’aquesta jornada era l’Aleví C d’Albert Pons, que a pocs metres d’on estava jugant l’equip Benjamí B van iniciar la seva trobada. Bé va estar el CCE en els primers minuts, recuperant la intensitat perduda en les trobades anteriors, el camí marcat des de l’inici estava sent seguit rigorosament pels nostres que van trobar molt aviat el premi del gol, obra del local Marques en pròpia porta. Tot i veure per darrera en el marcador, els de Cordero van començar a trepitjar amb mes força l ‘àrea lluissera a la recerca de l’empat, però els nostres seguien defensant amb ungles i dents la mínima avantatge. En dos minuts fatídics, del 22 al 23, els locals van donar la volta al marcador i van deixar als nostres tocats després de l’excel·lent partit realitzat.

Premsa CC.EE.Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.