Barridiada a Foners‏ (dissabte 20 de febrer )

19 febrero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
BarridiadesDemà dissabte 20 de febrer tindrà lloc una nova edició de la jornada ludicoesportiva de BARRIDIADA, en aquesta ocasió al barri de Foners (al Parc de Llevant). Aquesta activitat va dirigida a tots els nins/nines i joves a partir de 3 anys, i famílies (mares, pares, padrins, padrines) que estiguin disposats a gaudir d’una jornada esportiva i divertida als carrers del seu barri.
Barridiades Ă©s una activitat gratuĂŻta que tĂ© lloc tots els dissabtes, de 10.30 a 13.30h. L’objectiu Ă©s fomentar la prĂ ctica lĂșdica i esportiva i els hĂ bits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma. AllĂČ que es vol Ă©s combinar el bon esport amb la vida saludable, ja que fer esport Ă©s bo i sa, i fomentar valors com l’esportivitat, la tolerĂ ncia, la integraciĂł, l’educaciĂł o la convivĂšncia.
Es poden practicar una gran varietat d’esports com bĂ dminton, atletisme, futvĂČlei, hoquei, futbet, tennis o cotxes amb pedals. Per als mĂ©s petits hi ha un circuit d’iniciaciĂł a la psicomotricitat, aixĂ­ com un circuĂŻt d’educaciĂł vial supervisat pels policies locals d’educaciĂł viaria. Com a novetat a aquesta ediciĂł s’han adaptat tres esports per a les persones amb discapacitat, aquests sĂłn: vĂČlei, goalball i bitlles.

TambĂ©es durĂ  a terme un taller prĂ ctic de manteniment bĂ sic de bicicletes per conĂšixer les parts de la bici i les seves eines, la seva ergonomia i seguretat: com s’ha de rentar la cadena, s’han de revisar els frens, reparar punxades o ancorar-la de forma segura. El taller es farĂ  d’11 a 12 hores i de 12 a 13 hores.

 

A mĂ©s, el camiĂł de reciclatge d’Emaya tambĂ© hi serĂ  present perquĂš els mĂ©s petits puguin dur bombetes, fluorescents, roba, juguetes, petits electrodomĂšstics o material informĂ tic, entre d’altres objectes.

 
Gabinet de ComunicaciĂł
Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados