Sports de ca Nostra

Els Tamarells, sopar amb socis a Cas Concos‏

   untitledAquest proper dijous dia 18 a les 20’30 hores tindrà lloc en el Bar Es Cassino a Cas Concos un sopar amb els socis que hi vulguin participar. El menú consta de graellada de carn amb patates, vi i refrescs, postres, amb cafè i licors, al preu de 10 euros. En el transcurs de la vetllada es sortejaran d’entre tots els socis 8 viatges a Barcelona amb entrada en el Camp Nou per veure el partit de Lliga FC Barcelona – Getafe i 8 viatges pel partit de Lliga de Campions FC Barcelona – Arsenal (16 de març), i entre els socis assistents al sopar es sortejarà un viatge per a dues persones amb entrada per veure el partit de Lliga FC Barcelona – Sporting (24 d’abril). Se poden fer les reserves al telèfon 971 839608 (de les 13 a les 23 hores). Fem Barça, fem penya !!

 

La Junta Direct

Los comentarios están cerrados.