Sports de ca Nostra

Llum verda al camp de gespa a L’Antoniana‏

ff4f51f5-db59-4261-a84d-7037cdc90624 P1010292L’Ajuntament i la UIB signen un conveni “històric” per a la cessió del camp de futbol de l’Antoniana que permetrà a Cort instal·lar-hi gespa José Hila: “Apostam pels barris, pel Camp Redó per l’esport base i cumplim el  nostre compromís amb el Club Independiente”

El batle de Palma, José Hila, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, han signat avui un conveni “històric” que suposa la cessió del camp de futbol de l’Antoniana per part de la UIB a l’Ajuntament per un període de 15 anys, prorrogable fins a 20 anys. En aquest camp de terra juguen els infants del club Independiente de Camp Redó, “que es veuran beneficiats del nou camp de gespa, amb millors condicions”.

 

El batle ha explicat que el conveni dóna a l’Ajuntament “la possibilitat fer totes les millores que necessita el club Independiente de Camp Redó, com és la gespa, que fins ara no tenia. Tenim la cobertura legal, el conveni, i tenim un pressupost de 350.000 euros de Llei de Capitalitat per fer-ho possible”. Cort també assumirà tots els costs de manteniment, “com a la resta de camps municipals, que fins ara havia de pagar el club”. Hila s’ha mostrat molt “content de complir les nostres promeses” i ha destacat que això suposa donar resposta a un deute històric, “apostar pels barris i per l’esport base”.

 

El batle ha agraït “la bona voluntat de la UIB per dur endavant aquest conveni”. Hila ha assegurat que “en aquests vuit mesos de govern municipal estam fent moltes coses junts que són bones per Ciutat i la millora de l’Antoniana n’és un bon exemple”.

 

El rector de la UIB, Llorenç Huguet, ha destacat que aquest conveni “regularitza un fet que fa molts d’anys estava pendent, i dóna satisfacció a una reclamació llargament explicada per part del club. El fet que els nins no puguessin jugar en gespa era un handicap important per a l’Independiente”.

 

El coordinador del Club Independiente de Camp Redó, Antoni Server, ha assegurat que “és un dia històric” i ha agraït en nom del club “l’esforç conjunt de la UIB i l’Ajuntament perquè l’Independiente pugui jugar com la resta de clubes”.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.