Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller‏

AmB8Nmx3wLA06aHWL7Jbpw6SiiP5-BXAu0jm-4c40F0CJUVENIL F. A : VICTÒRIA DEL CVS FET A SÓLLER ABANS DE COMENÇAR LA CARRERA PEL TÍTOL

 

JUVENIL F. A : VICTÒRIA DEL CVS FET A SÓLLER ABANS DE COMENÇAR LA CARRERA PEL TÍTOL

Posted: 08 Feb 2016 05:33 AM PST

Cvs Fet a Sóller 3-1 CV Cide B
Darrer partit de la lliga regular per a les nostres, on aconseguiren una victòria que les fa quedar terceres a la classificació i dona accés a la nova lliga que es començarà aquest cap de setmana per lluitar per el títol de campiones de mallorca.
En el primer set les nostres es marcaren un gran set, on destacaren la defensa i la recepció de tot l’equip, amb un atac molt intel•ligent per part de les solleriques que va fer que el set caigues a favor de les de la vall per un 25-14.

En el segon set les coses canviaren, sortiren relexades, on va destacar la mala recepció de les nostres i les de ciutat aprofitaren el despit solleric per emportarse el set per un ajustat 24-26. El mal joc del segon set va servir per veure que si no espavilaven no s’emportarien el partit, i aixi ho varen fer, sortiren com en el primer set, igual de concentrades i s’emportaren el set per un 25-7, el quart va ser igual que el tercer on les solleriques s’adjudicaren el partit per un 25-10. A destacar la gran feina en col•locació de Carla Bort, col•locant molt intel•ligentment.
Proper partit dimecres 17 a les 20 h a Cide, on es comença la lluita per el títol.

INFANTIL F. C : PARTIDAS DEL CONST. TUENT SÓLLER QUE GUANYA DE NOU

Posted: 08 Feb 2016 05:28 AM PST

CVS Const. Tuent Sóller 3-2 VC Cide B (26-24/19-25/25-20/19-25/15-13)
Nova victòria del Construccions Tuent Sóller en front el Cide B en un grandissim partit de les més petites del club. 3-2 macador final, amb un rival que aquesta setmana jugà un poc més, així i tot encara molt de joc al primer o segon toc, pero les solleriques concienciades defensaren de fàbula i atacaren millor , tenint alts i baixos pero amb molta conciança i molta feina.

El partit es decidí al tie break caiguent de part local. Fou molt lluitat pero el gran ambient a les grades encaminà a les jugadores cap a la victòria. Tan sols bones paraules per aquest grup de valentes solleriques que demostren sa serietat i feina que duen a terme. La propera setmana ens toca descans siguent la propera cita al camp del Sagrat Cor B, segon clasificat de la lliga on esperam comfirmar la bona marxa del equip.

Gracies els pares i seguidors pel gran recolzament de dissabte.
Pel Construccions Tuent Sóller jugaren, Margalida Gonzalez, Maria Arbona, Maria Marco, Maria Viudes, Maria Pons, Marta Perez, Aina Frau, Sara Muñoz, Carla Toth, Claudia Coll i Lola Rullan.

INFANTIL F. B : EL CVS FORN CA’N FRAU SÓLLER CAU A MANACOR DONANT MOLTA GUERRA

Posted: 08 Feb 2016 05:15 AM PST

CV Manacor A 3-1 Forn de Ca’n Frau Sóller  (25-20/21-25/26-24/25-17)
Jugaren: Claudia, Clara, Esther, Margalida, Maria B, Mar, Ines, Carme  i Marta G.
Les nostres solleriques arribaren a Manacor amb moltes ganes de donar guerra, van començar l’escalfament fort, cantant i animant.  Era un partit complicat, però les nines sabien que no podien perdre l’esperança que ho havien de donar tot a la pista i a  la banqueta.

Així doncs va ser un gran partit, ho donaren tot al 150 %, no baixaren el cap en cap moment i tenien ben clar que el que no arrisca no guanya.  Van ser unes gran guerreres, molta concentració al saque dirigit, amb molt bones defenses però sobretot  cal destacar una jugadora que tot i que no jugava a la seva posició habitual (atacant) va saber estar a l’altura, dirigint les pilotes per tenir un bon atac, ja que les dues col·locadores de l’equip estaven lesionades.

Els resultats dels sets demostren aquest gran partit contra uns dels equips líders de la lliga, van guanyar el 2n set al qual van dominar des de el principi de set amb un marcador 0-8 a favor.
La sort no va estar de la seva part, però van demostra que si no ho intentes mai sebras el resultat.
El proper 13 de febrer a les 10h a Son Angelats el  Forn Can Frau s’enfrontaran a Madina Mallurqa, un partit molt important on esperen que tota l’afició les vengui animar.
Enhorabona nines!!

INFANTIL F. A : CLARA VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 08 Feb 2016 12:32 AM PST

VC Cide 0-3 CVS Const. Marc Galindo Sóller (18-25/11-25/10-25)
Aquest divendres passat les nostres nines de l’Infantil A del CVS Const. Marc Galindo Sóller varen sumar una nova victòria en la seva visita al col·legi Cide de Ciutat  aconseguint una còmode victòria, que permet seguir lluitant per el primers llocs de la classificació. El partit la veritat que no va tenir molta història ja que le nostres varen començar a dominar el joc i el marcador des del principi, ajudades per un bon servei que dificultava la recepció local.

Tant es així que en el primer set les nostres arribaren a dominar per un car 5-16, però en un moment de relaxació i mal joc de les visitants, les local es varen refer i acabaren el set amb un 18-25. El segon i tercer set varen ser molt parescuts, ja que les solleriques varen ser més regulars durant tot el set i no tingueren tants d’alts i baixos en el joc, dominant amb claredat el marcador.

Divendres a Son Angelats podrem viure un gran partit de volei entre el segon i tercer classificat de la lliga regular. Serà a les 18 h que rebrem la visita del CV Manacor, esperant voure un gran espectacle.

JUVENIL F. B: VICTORIA AMB MOLTS ALTS I BAIXOS DEL CVS NÁUTICA SÓLLER

Posted: 08 Feb 2016 12:23 AM PST

CV PÒRTOL 2 – 3 CVS NÀUTICA SÓLLER (25-16/15-25/25-18/19-25/6-15
Pel CVS jugaren: Lluïsa, Sílvia P, Laura G, Maria, Sílvia M, Marta, Rosa, Laura F, Sílvia S I Clara.
Partit amb molts alts i baixos per part de les juvenils del Nàutica Sóller en un disputat partit contra les jugadores del CV Pòrtol.
El partit va començar molt igualat al primer set, doncs cap dels dos equips aconseguia fugir en el marcador, però van ser les portolanes qui al final van aconseguir avançar-se en el set a l’estar més encertades que les nostres. El descontrol i la manca de defensa van fer que el Pòrtol s’emportés el set per 25 punts a 16.

Però la cosa es va cap girar al segon set, doncs aquest cop van ser les solleriques les que es van fer amb el control del mateix i, amb un major ordre dins el camp es van emportar el segon per 15 a 25.
Amb un set per a cada equip el partit podem dir que tornava a començar, i de nou van ser les de Pòrtol qui s’emportà el set del seu costat. El descontrol i les ganes de voler fer punt per la via ràpida suposaven errades per part de les solleriques, enviant la pilota fora o a la xarxa.
Al canvi de set l’entrenadora va demanar a les jugadores solleriques intentessin minimitzar els errors i que es jugués amb una mica més de calma. Amb això el quart set va tornar a començar de cara per a les nostres, avançant-se en el marcador 2 o 3 punts, però que les contraries aconseguien agafar de nou posant l’empat al marcador en moltes ocasions. No fou fins a la vintena de punts que van aconseguir escapar-se i empatar el partit a 2 sets.
Amb tot a decidir al quint set, i tenint en compte com havia estat la tònica del partit, es va entrar al camp amb la mateix rotació que s’havia acabat el quart set. Al canvi de camp les del Nàutica Sóller anaven per davant amb un 8 a 1 a favor i ja no van deixar que les portolanes s’atraquessin molt més al marcador. Aquest cop si es va saber tancar el quint set amb solvència, final de set de 6 punts a 15.
La setmana que ve, el Nàutica Sóller rep la visita del CV Son Ferrer, en el que es preveu un altre partit complicat per a les nostres, doncs allà es va guanyar per 2 a 3 i un 13 a 15 al cinquè set. El partit es disputarà dissabte 13 de febrer a les 15:30 a Son Angelats.

Los comentarios están cerrados.