Sports de ca Nostra

Atlètic Balears 1-0 Pobla Mafumet‏

 

H06A9486Són Malferit recupera el somriure. L’Atlètic Balears aconsegueix una nova i importantíssima victòria per 1-0 davant la Pobla Mafumet jugant amb deu homes des del minut 50 i en un partit en el qual es donava una demostració que aquest equip sap patir i competir.

Christian Ziege plantejava una nou esquema buscant la reacció en els resultats de l’Atlètic Balears. El primer temps es caracteritzava per una extrema igualtat entre els dos equips i no seria fins passada la mitja hora quan els balears s’anirien trobant còmodes amb el seu joc i buscant espais per la banda dreta aprofitant la velocitat de la qual disposaven els laterals.

La primera ocasió de perill arribava amb un cop de cap de Wiemann a la sortida d’un córner però sense fortuna. La Pobla només disposava d’una ocasió a pilota aturada que Vicenç atallava sense problema. Seria en el 38 quan Juanjo Nieto rebia una bona pilota de Fullana des del centre del camp i el castellonenc, des del vèrtex dret de l’àrea rematava entre els tres pals. La pilota era rebutjada i després d’un embolic, Fullana marcaria l’1-0 tot i que el col·legiat l’apuntaria a Chando.

Després del primer gol, Rodri tendria dues ocasions de perill però era Chando qui podia augmentar la renda amb una rematada de cap que s’escapava fregant el travesser. Seria l’Atlètic qui dominava i aquesta superioritat encara es veia més reflectida en el segon temps.

Després de la passada per vestuaris, Ziege canviava a Chando per Kike i el seu equip sortiria amb més mordent que mai. Els balearicos anaven a pel partit, tenint una gran claredat d’idees. No obstant això, al minut 51 arribaria un dur revés quan David Prieto era expulsat per doble amonestació. L’Atlètic amb deu canviaria el seu plantejament; la Pobla duia el pes del partit i intentaria arribar per bandes mentre que el paper de l’Atlètic Balears ara es basava en aprofitar les ocasions a pilota aturada i en jugades a la contra.

Tot i la inferioritat numèrica, l’Atlètic es trobava més còmode que mai; aconseguia aprofitar els espais i tenir més profunditat per la qual cosa la sensació de perill era constant en l’àrea de Varo. Rodri finalitzava una gran ocasió des de la línia de fons que obligava al porter català a treure-la amb els punys.

En el tram final sortiria Carles Marc en el lloc de Bruno i; Joan Vich en el lloc de Rodri amb ja l’únic objectiu d’aguantar un resultat més que favorable per als interessos dels palmesans. Igualment, la Pobla Mafumet no baixaria els braços a la recerca d’un empat però es toparien contra una defensa molt ben col·locada que poques opcions donaria.

Aquesta victòria fa recuperar l’ànim i la moral als futbolistes i afició de l’Atlètic Balears per afrontar una complicada setmana amb els partit de Copa contra l’Elx B i el diumenge a les 12h al camp del RCD Espanyol B (en directe per IB3 TV).

Fotos: Guiem Sánchez

Fitxa tècnica

1 Atlètic Balears: Vicenç, Juanjo, Wiemann, Prieto, Guasp, Esteban, Xisco, Bruno (m. 77 Carles Marc), Chando (m. 45 Kike López), Fullana, Rodri (m. 84 Juan Vich)

0 Pobla Mafumet: Varo, Marcelo (m. 81 Márquez) , Víctor García, Denis, Polaco, Gabi (m. 68 Vadillo), Kike (m. 67 Vela), Gil, Alvaro, Alfons, Nacho

Gol: 1-0 m. 38 Chando

Àrbitre: Sr. Domínguez Cervantes

Targetes: el col·legiat andalús amonesta Marcelo, Álvaro, Vadillo, Denis, Polaco, Gabi i expulsa Kike (m. 89) per part del CF Pobla Mafumet i; amonesta Guasp, Bruno i Xisco i expulsa David Prieto (m. 51) per doble amonestació per part de l’Atlètic Balears

Observacions: unes 700 persones assisteixen al partit de la 24a jornada de Lliga de Segona Divisió B a Son Malferit

H06A9643 H06A9653 H06A9708 H06A9793 H06A9883 H06A9643 - copia H06A9486 - copia

Los comentarios están cerrados.