Sports de ca Nostra

Silvestre Del Río, nou tècnic del Juvenil A‏

12141545_10153168192202546_8838988331163276444_nSilvestre Del Río és el nou entrenador del Juvenil Divisió d’Honor després de la destitució de Javi Herreros i accedeix al càrrec acreditat per la seva bona trajectòria al Juvenil B, equip que avui dia ocupa la segona posició a la taula de Preferent Juvenil.

El tècnic del Juvenil B serà a partir d’ara Rubén Sarrión, exentrenador del Rotlet Molinar de Tercera Divisió i qui des de fa un mes s’encarrega dels entrenaments de tecnificació que se celebren un dia a la setmana al futbol base de l’Atlètic Balears.

Així mateix el Club vol agrair el treball, esforç i dedicació de Javi Herreros i el seu segon entrenador Pau Morey durant la seva etapa com a responsables del Juvenil Divisió d’Honor. Tots dos arribaven al Atlètic Balears en l’inici del curs 14/15. Moltes gràcies per tot i molts èxits!

Trajectòria Silvestre Del Río

Silvestre Del Río començava als quinze anys a l’Atlètic Balears i aquesta primera etapa s’allargaria durant tres temporades. Feia el bot llavors al futbol femení entrenant el Soledad-Peguera. Més tard fitxaria per 3 anys amb el Gènova; un amb els juvenils i dues amb l’amateur, aconseguint l’ascens a Preferent. Posteriorment recalava a La Unió entrenant un any l’equip de Juvenil Autonòmica i tres a amateur aconseguint l’ascens a Preferent i jugant la lligueta d’ascens a Tercera. El seu següent equip era el Platges de Calvià i en els tres anys com a tècnic s’aconseguia un ascens a Tercera Divisió i mantenir la categoria els dos següents. El seu bon fer en el futbol balear li permetia tornar la temporada 2015/16 al club blanc i blau com a tècnic del Juvenil B.

Cos tècnic Divisió d’Honor

Entrenador: Silvestre Del Rio

2n Entrenador: Andres Amengual

Prep. Físic: Javi Navarro

Ajudant: Tomeu Duran

Delegat: Juan Palmer

Delegada de Camp: Antonia Romero

Fisioterapeuta : Lolo Burgos

Utiller: Juanjo Peralvarez

Cuerpo técnico Juvenil B

Entrenador: Rubén Sarrión

2n Entrenador: José Soriano

Ajudant: José Heredia

Delegat:  Tino Abraham

Fisioterapeuta: Javi Gallego

Delegat de Camp: Ángel Sánchez

Dpt. Comunicació ATB y fotos

Los comentarios están cerrados.