Sports de ca Nostra

R.C.D. Mallorca “B” 0 – 0 C.E. Constància

 

001Es presentava un partit molt interessant entre el 2n i el 3r classificat del campionat lliguer. Després de la derrota per 1-0 a Inca, el conjunt local tenia una bona possibilitat per posar terra de per mig entre els dos equips i intentar recuperar el gol-averatge que sempre es presumeix important en acabar la temporada.

Doncs si es donaven les condicions per a un bon partit de futbol al final la tònica ha sigut ben distinta.

El partit s’ha iniciat amb l’habitual tempteig entre equips i el Mallorca s’ha fet amb el domini de la pilota. Un domini sense perill perquè el Constància, com ens té ben acostumats aquesta temporada, tàcticament quasi bé no comet errors, el que ens permet obtenir una solidesa sobretot en la part defensiva molt important.

Avui el nostre equip presentava la baixa de Contreras on ha jugat Biel Burguera, avui titular. En quan als nous fitxatges hem pogut veure a Toni López de titular, i també els primers minuts de ‘Manolo’ García, qui ha disputat els darrers minuts i gairebé no ha tengut l’ocasió de demostrar res. L’altre fitxatge, Rafa Hernandez, avui tampoc ha sigut convocat i encara no ha debutat amb el primer equip.

Nota positiva la de Menut, qui després de diverses setmanes recuperant-se de la seva lesió ha jugat la darrera mitja hora i de ben segur ens serà important per al que queda de campionat lliguer.

Anant al partit, la primera part ha transcorregut amb  un major domini local, però a mesura que anaven passant els minuts s’ha dissolt aquest domini i el Constància, lluny de fer un partit dintre de la seva àrea refusant pilotes, ha jugat de tu a tu al Mallorca i en algun moment s’han vist bones combinacions del conjunt inquer que acabaven, això sí, sense massa perill.

El Mallorca “B” mentrestant tampoc s’acostava molt a l’àrea defensada per Sergio. Arribades sense perill del conjunt local del qual ahir es rumorejava que podia comptar amb dos jugadors procedents del primer equip, com eren Hugo i Lima.

Amb ells o sense ells, el Mallorca “B” no ha exercit en cap moment una superioritat clara ni ha disposat de moltes ocasions per emportar-se el partit. No ha donat la imatge que creïm que s’espera d’un equip que en teoria ha de pujar o, al manco, ha d’estar a dalt del tot al final de temporada.

En la segona part, les coses han variat una mica i els dos equips han sortit una mica més cap amunt i hem comensat a veure alguna jugada de perill del conjunt visitant que es topava una i altre vegada amb la defensa local.

Diversos corners ha disposat avui el Constància però no ha aconseguit rematar-ne cap. Alguna falta lateral que tampoc ha sigut rematada però en general bons minuts en aquesta segona part del conjunt dirigit per Guillem Llaneras.

El Mallorca mentrestant no generava perill i alguns dels seus jugadors eren amonestats per aturar jugades del Constància que en aquests moments era superior.

Les entrades de Dalmedo i Menut han donat aire a l’equip i han intensificat les arribades del Constància, que s’acostava a l’àrea local amb algun xut des de fora de l’àrea i amb segones jugades.

Ja en la recta final l’equip local, gràcies a la baixada física de l’equip visitant, ha portat el domini del joc i ha fet arreplegar al Constància una mica i ha disposat d’alguna jugada de perill en els darrers deu minuts.

Una mà espectacular de Sergio Sanz i un gol anul·lat per fora de joc ha fet botar els nirvis de les dues aficions. Jorge Cano de l’equip vermellenc ha sigut expulsat per segona groga en una jugada en la què Menut encapçalava una gran contra però ha sigut objecte de falta i ha suposat l’expulsió del jugador local quan faltaven pocs segons per al temps reglamentari.

Partit poc vistós però que deixa un bon sabor de boca al conjunt visitant per la bona labor a fora camp davant un rival directe que, malgrat ens superi a punts, li tenim el gol-averatge guanyat (després de l’1-0 Inca a l’anada) i ens dona força per enfrontar-mos el següent partit al Binissalem

R.C.D. Mallorca “B”: Benjamin Michael, Alvaro De Dios, Pep Vidal, Jorge Cano, Hugo Domingos, Iddrisu Baba, Christian Carracedo (Carlos Cristeto, min. 69), Stephen Kwabena (Lima Sow, min. 70), Mateo Ferrer, Angel Sanchez (James Davis, min. 59) i Vinicius Moreira De.

C.E. Constància: Sergio Sanz, Juan Murillo, Oscar Navarro, Bernat Rossello, Xisco Gari, Jose Bueno, Toni Lopez (Ignasi Dalmedo, min. 59), Biel Burguera (Menut, min. 60), Chus Seco (Manolo, min. 84), Paco Plata i Biel Gili.

 

Mitiks de Sa Curva

 

Mitiks De Sa Curva

Los comentarios están cerrados.