1 febrero 2016 | Por lorenzo | Categoria:

ImageProxySENIOR F. : EL CVS SĂ“LLER TOURS TORNA D’EIVISSA AMB UNA LLUITADA VICTĂ’RIA

SENIOR F. : EL CVS SĂ“LLER TOURS TORNA D’EIVISSA AMB UNA LLUITADA VICTĂ’RIA

Posted: 01 Feb 2016 03:04 AM PST

CV EIVISSA 1-3 CVS SĂ“LLER TOURS (27-25 / 24-26 / 16-25 / 19-25)
Jugadores: Nena Ramon, Blanca Campillo, Jennifer Manrique, Antònia Tovar, Adela Mas, Marga Ramon (equip titular), Paula Pinya, Paula Fuster, Maite Mas, Maria Bestard, Miquela Socías i Teresa Mas
Aquest cap de setmana les nostres sèniors hagueren de matinar per a poder-se desplaçar a Eivissa a disputar una important partit que ja es preveia que seria molt complicat, ja que altres equips de la part alta de la taula classificatòria ja s’havien deixat punts en aquesta sempre complicada pista. El fet d’haver-se d’aixecar molt prest per agafar l’aviĂł de les 8:00h, rompre les rutines habituals de les menjades i descans, i haver de jugar a un horari poc habitual (les 13:00h), marcaren l’estat de les nostres jugadores, a mĂ©s de tenir la baixa de la central titular Paula Pinya sortint d’una lesiĂł muscular.

D’aquesta manera arrancĂ  el partit. Amb un joc espès, amb excessius errors no forçats amb un total de 9 serveis fallats, el marcador es movia sempre favorable a l’equip local sense que les nostres donassin sensaciĂł de poder despertar el seu cos i assolir el seu control. Però de cap al final del set, la reacciĂł que sempre s’espera d’un equip campiĂł es va fer present i amb la lluita a la que ens tenen acostumades a cada partit, aconseguiren igualar el marcador i poder lluitar per la victòria. Es va donĂ  entrada als punts finals a Paula Pinya cercant que la seva veterania ens ajudĂ s en el bloqueig però finalment les eivissenques aconseguiren sumar el punt 27 i guanyar el primer set, però a les del CVS ja es podia intuir un canvi en el seu joc.
El segon set va començar com ho havia fet el primer, errors en el servei, en l’atac i en el posicionament tĂ ctic que no aconseguĂ­em posar en prĂ ctica la tasca feta als entrenaments per a aturar l’atac de les receptores de l’Eivissa sobre les que es basava prĂ cticament tot el seu joc. En aquests moments el treball estava en recuperar mĂ©s l’estat anĂ­mic i mental que el joc, ja que l’equip estava entrant en una perillosa espiral d’ansietat i nervis. DesprĂ©s d’un temps mort i anant per davall al marcador es va decidir donar entrada com a receptora a la cadet Teresa Mas cercant la sang freda que sempre demostra ens situacions adverses. I el canvi funcionĂ ! La seva mentalitat fresca va aportar un atac mĂ©s arriscat i contundent que va anar contagiant a la resta, a mĂ©s d’uns percentatges alts de bones defenses que ens permeteren anar guanyant confiança i disputar els punts finals amb seguretat i mĂ©s tranquil·litat per al final emportar-nos el set i igualar el partit amb possibilitats de poder aconseguir els tres punts de la victòria.
El tercer set no va poder començar millor. Un parcial de 0-5 obligĂ  a l’entrenador visitant a demanar temps mort i les cares del es jugadores solleriques ja no dibuixaven temor ni nervis, sinĂł somriures i seguretat. Aquest parcial no tan sols es va mantenir sinĂł que es va anar ampliant podent guanyar un set amb tranquil·litat i controlat en tot moment, la qual cosa va donar la confiança definitiva que les nostres nines necessitaven i va causar l’efecte contrari a les locals.
Amb l’equip del CVS crescut, la reacciĂł que va intentar l’equip d’Eivissa no va trobar cap punt dèbil per on desfer l’ordenat joc solleric que ja havia trobat el seu joc i estava marcant el ritme del partit. Finalment amb el bon posicionament tĂ ctic que va controlar l’atac de l’equip rival, disminuint el percentatge d’errors no forçats i amb confiança per a poder atacar dur, les nostres sèniors pogueren tornar cap a SĂłller carregades amb els tres punts que ens permeten mantenir el lideratge d’aquesta disputada lliga balear femenina amb 9 victòries per 2 derrotes que ens donen 28 punts a la classificaciĂł.
Enhorabona guerreres i a seguir perseguint l’objectiu que no Ă©s altre que el campionat de Balears!
El proper partit el tornen a jugar a fora. Serà dissabte dia 6 a la pista del Bunyola, equip que es troba situat cinquè amb 7 victòries i 4 derrotes sumant 18 punts.

JUVENIL FEMENĂŤ B: EL NĂ€UTICA SĂ“LLER ES RETROBA AMB LA VICTĂ’RIA

Posted: 01 Feb 2016 12:52 AM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 3 – 0 CV Pollença A (25-13/25-17/25-12)
Pel CVS jugaren: Lluisa, Silvia P, Laura G, Maria, Cris, Silvia M, Marta, Rosa, Silvia S, Clara i les cadets Magdalena i Carme.
Les nostres nines del juvenil B es van retrobar amb la victòria el passat dissabte 30 de gener en el partit que les enfrontava al cuer del grup 2 juvenil.

Partit relativament fàcil, on el saque fou un dels factors claus, i on totes les jugadores van gaudir de minuts al camp, incloses les dues cadets. L’únic aspecte negatiu del partit va ser la excessiva relaxació que va aparèixer al mig de la pista durant el segon set, cosa que va fer que les pollencines s’arribessin a posar amb 4 o 5 punts per davant al marcador. Un temps mort per donar un toc d’atenció va fer reaccionar a les del Nàutica Sóller, que no van deixar a les del Pollença sumar més punts al marcador.
El proper partit serà a casa del CV Pòrtol diumenge dia 7 de febrer a les 10:00 h al poliesportiu del Col·legi Blanquerna.

CADET MASCULĂŤ: VICTĂ’RIA AMB REMUNTADA PEL CVS MALLORCA GOLD SĂ“LLER

Posted: 01 Feb 2016 12:55 AM PST

CVS MALLORCA GOLD SÓLLER 3–2 CV ARTÀ (24-26/18-25/25-21/25-18/15-13)

Pel CVS jugaren: Biel B., Pep, Joan, Marc, Pere, Biel i els cadets Guzmán, Eduard, Jaume i Toni.
Gran remuntada la protagonitzada pels nostres cadets masculins al partit que els enfrontava al sempre complicat equip d’Artà. Els nostres cadets van començar ficats dins el partit i van aconseguir distanciar-se al marcador, però quasi al final del set els artanencs van igualar el mateix i se l’emportaren per un ajustat 24 a 26. El segon set va començar amb una gran avantatge de l’equip d’Artà, doncs els nostres entraren al camp amb el cop psicològic que havia suposat perdre el primer de manera tan ajustada.

Uns 6 o 7 saques fallats i les ànsies de voler sumar punts al marcador cometent errors en atac i defensa van posar les coses fàcils al rival, acabant el set amb un 18 a 25. Però com que un 0 a 2 en contra no vol dir que el partit hagi acabat, es va demanar als jugadors que intentessin jugar més relaxats, baixant una mica les revolucions i juguessin amb el cap. La concentració màxima al servei i la millora amb les free balls van ser una mica la clau del que restava de partit, acompanyant això amb uns atacs contundents i molta feina en defensa van capgirar el partit a favor dels nostres, que guanyaren els següents dos sets per 25 a 21 i 25 a 18. Tot es decidiria al cinquè set, que va ser ajustat fins al final amb opció de victòria per als dos equips, però els del Mallorca Gold van ser qui s’emportaren l’encontre amb un marcador final de 15 a 13.

El proper partit dels nostres cadets masculins serĂ  el proper dia 13 de febrer, visitant al CV Manacor a Na Capellera a les 13:00, doncs aquest cap de setmana tenen jornada de descans.

SENIOR M. B I CVS FUSTES CA’N VAQUER SĂ“LLER ENTRETENEN EN UN DERBI AMB MENYS IGUALTAT DE L’ESPERADA

Posted: 01 Feb 2016 12:42 AM PST

CVS SĂ©nior ‘B’ 1-3 CVS Fustes Ca’n Vaquer  (21-25/18-25/25-20/10-25)

Nou derbi solleric a la segona Balear entre el SĂ©nior B i el juvenil del CVS. Un derbi molt disputat i entretingut. Els dos equips van cometre poques errades,  van  defensar  molt i atacaven amb picardia  i amb contundència. Tot i la resistència dels sĂ©nior, el partit es va decantar pels  juvenils amb un 3-1 al marcador fruit de la diferència tècnica que feia que els joves sollerics cometessin menys errades i al final s’enduguessin els parcials.

Els tres primers sets foren igualats però en el quart la diferència va ser molt gran des del principi i els majors no poguéren forçar el tie break.

La propera setmana el SĂ©nior B descansa i el juvenil rep el juvenil del CV Manacor el dissabte a les 15:30 h a Son Angelats.

INFANTIL M. A : EL CVS AQUALIA SĂ“LLER GUANYA AL LĂŤDER EN UN BON PARTIT DE VOLEI

Posted: 01 Feb 2016 12:35 AM PST

CVS Aqualia Soller 3-1 La Salle P.I. (21-25/25-14/25-22/25-18)
Dissabte es va disputar a Son Angelats un partit 1r contra 2n a la classificació, i que els dos equips estaven disposats a lluitar fort. El partit prometia ser interessant i així va ser. El primer set va començar  amb una mica de desordre per part dels nostres sollerics,  i així ho mostrà el set ( 21/25).

Però els tres sets següents els nins van dur el ritme del partit així també com  el domini. Un gran joc per part dels dos equips, amb molta defensa i  un atac contundent.

A falta de nomes tres jornades per acabar la lliga regular, els nostres mantenen la segona plaça tot i contar un partit menys que el líder. La propera setmana els nostres jugaran a Artà el dissabte dematí a les 10:30 h. Molta sort!!

INFANTIL F. A : CĂ’MODE VICTĂ’RIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SĂ“LLER DAVANT UN INEXPERT ALARĂ“

Posted: 01 Feb 2016 12:28 AM PST

CVS Const. Marc Galindo SĂłller 3-0 AD AlarĂł (25-6/25-16/25-12)

Les solleriques jugaven el partit corresponent a la catorzena jornada davant el darrer classificat en un partit que no semblava molt complicat. I el que es va veure damunt la pista ho va confirmar ja que l’AlarĂł no va mostrar gaires coses amb un joc imprecĂ­s i desordenat que no va donar opciĂł a que el joc fos fluit.

Pràcticament no es varen veure accions de mèrit i les nostres tot i no jugar el seu millor partit guanyàren amb facilitat.

La propera setmana les nostres visiten el Cide el divendres capvespre a les 18:00 h. Molta sort!!!..

INFANTIL F. B : EL FORN CA’N FRAU SĂ“LLER MANTÉ LA CINQUENA PLAÇA DESPRES D’UN BON PARTIT DAVANT EL CIDE

Posted: 01 Feb 2016 12:12 AM PST

Forn de Ca’n Frau SĂłller 3-0 VC Cide  (25-23/25-18/25-10)
Les nostres infantils B segueixen demostrant que la feina constant té els seus fruits i aquest passat dissabte varen jugar contra el Cide dominant el partit amb un servei molt contundent i amb molta defensa. Un partit sense gaire complicacions però amb molt bon joc per part dels dos equips. Enhorabona !!
Divendres 5 de febrer es desplaçaran a Manacor (18:30h).

INFANTIL F. C : GRANS PARTITS DEL CONST. TUENT SĂ“LLER TOT I LES DERROTES

Posted: 01 Feb 2016 12:04 AM PST

Aquest cap de setmana el Construccions Tuent SĂłller va disputar dos partits. Divendres com a visitant davant el Mayurqa, lider de la categoria, i el dissabte davant el Cide en un partit ajornat. Els dos partits acabaren amb derrotes lluitades i amb un nivell molt bo de les solleriques, 3-1 front el Mayurqa i 3-2 front el Cide.

El partit contra el Mayurqa començà amb un gran primer set de les solleriques i amb un Mayurqa molt potent en atac i servei. Amb un molt bon joc solleric que posĂ  a l’equip local contra les cordes però que finalment guanyĂ  el parcial. El segon set fou clar pel Mayurqa amb un bon servei i moltes errades de l’equip solleric. El tercer set fou un calc del primer amb mes encert de les solleriques que varen tenir el seu premi guanyant-lo. El quart fou igualat fins els 10 punts però a partir de llavors les solleriques fallaren massa i no pogueren remontar.

El dissabte un altre bon partit amb dues cares, dos sets dolents i dos i el tie break molt bons. Les jugadores del Construccions Tuent Soller féren moments de molt bon joc, davant un Cide que jugà majoritàriament de primer o segon toc. Les solleriques foren superiors dos sets i en un bon tie break fins els punts finals on la pressió ens passà factura i cometerem errors en moments claus.
En definitiva dos partits en que quan s’ha estat centrat, s’ha mostrat un gran joc amb molt d’ordre. Cal destacar el gran progres de les jugadores i lo mes important que tenen clar que s’ha de jugar intentant fer els tres tocs. Enhorabona nines sou grans jugadores…
El proper dissabte jugam a casa a les 10 del matĂ­ a son Angelats davant el Cide en un partit força interesant, ja que ha concidit que amb una setmana de diferencia jugarem dues vegades, i amb la derrota d’aquest dissabte per un marge tan petit volem que aquest pic caigui al nostre favor, sense cap dubte una motivaciĂł per noltros, vos hi esperam!!
Per el Construccions Tuent Soller jugaren, Margalida Gonzalez, Aina Frau, Claudia Coll, Maria Viudes, Maria Pons, Maria Marco,Maria Arbona, Claudia Mingorance, Marta Perez, Cris Bernat, Carla Toth i Sara Muñoz.