Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

ImageProxySENIOR F. : EL CVS SÓLLER TOURS TORNA D’EIVISSA AMB UNA LLUITADA VICTÒRIA

 

SENIOR F. : EL CVS SÓLLER TOURS TORNA D’EIVISSA AMB UNA LLUITADA VICTÒRIA

Posted: 01 Feb 2016 03:04 AM PST

CV EIVISSA 1-3 CVS SÓLLER TOURS (27-25 / 24-26 / 16-25 / 19-25)
Jugadores: Nena Ramon, Blanca Campillo, Jennifer Manrique, Antònia Tovar, Adela Mas, Marga Ramon (equip titular), Paula Pinya, Paula Fuster, Maite Mas, Maria Bestard, Miquela Socías i Teresa Mas
Aquest cap de setmana les nostres sèniors hagueren de matinar per a poder-se desplaçar a Eivissa a disputar una important partit que ja es preveia que seria molt complicat, ja que altres equips de la part alta de la taula classificatòria ja s’havien deixat punts en aquesta sempre complicada pista. El fet d’haver-se d’aixecar molt prest per agafar l’avió de les 8:00h, rompre les rutines habituals de les menjades i descans, i haver de jugar a un horari poc habitual (les 13:00h), marcaren l’estat de les nostres jugadores, a més de tenir la baixa de la central titular Paula Pinya sortint d’una lesió muscular.

D’aquesta manera arrancà el partit. Amb un joc espès, amb excessius errors no forçats amb un total de 9 serveis fallats, el marcador es movia sempre favorable a l’equip local sense que les nostres donassin sensació de poder despertar el seu cos i assolir el seu control. Però de cap al final del set, la reacció que sempre s’espera d’un equip campió es va fer present i amb la lluita a la que ens tenen acostumades a cada partit, aconseguiren igualar el marcador i poder lluitar per la victòria. Es va donà entrada als punts finals a Paula Pinya cercant que la seva veterania ens ajudàs en el bloqueig però finalment les eivissenques aconseguiren sumar el punt 27 i guanyar el primer set, però a les del CVS ja es podia intuir un canvi en el seu joc.
El segon set va començar com ho havia fet el primer, errors en el servei, en l’atac i en el posicionament tàctic que no aconseguíem posar en pràctica la tasca feta als entrenaments per a aturar l’atac de les receptores de l’Eivissa sobre les que es basava pràcticament tot el seu joc. En aquests moments el treball estava en recuperar més l’estat anímic i mental que el joc, ja que l’equip estava entrant en una perillosa espiral d’ansietat i nervis. Després d’un temps mort i anant per davall al marcador es va decidir donar entrada com a receptora a la cadet Teresa Mas cercant la sang freda que sempre demostra ens situacions adverses. I el canvi funcionà! La seva mentalitat fresca va aportar un atac més arriscat i contundent que va anar contagiant a la resta, a més d’uns percentatges alts de bones defenses que ens permeteren anar guanyant confiança i disputar els punts finals amb seguretat i més tranquil·litat per al final emportar-nos el set i igualar el partit amb possibilitats de poder aconseguir els tres punts de la victòria.
El tercer set no va poder començar millor. Un parcial de 0-5 obligà a l’entrenador visitant a demanar temps mort i les cares del es jugadores solleriques ja no dibuixaven temor ni nervis, sinó somriures i seguretat. Aquest parcial no tan sols es va mantenir sinó que es va anar ampliant podent guanyar un set amb tranquil·litat i controlat en tot moment, la qual cosa va donar la confiança definitiva que les nostres nines necessitaven i va causar l’efecte contrari a les locals.
Amb l’equip del CVS crescut, la reacció que va intentar l’equip d’Eivissa no va trobar cap punt dèbil per on desfer l’ordenat joc solleric que ja havia trobat el seu joc i estava marcant el ritme del partit. Finalment amb el bon posicionament tàctic que va controlar l’atac de l’equip rival, disminuint el percentatge d’errors no forçats i amb confiança per a poder atacar dur, les nostres sèniors pogueren tornar cap a Sóller carregades amb els tres punts que ens permeten mantenir el lideratge d’aquesta disputada lliga balear femenina amb 9 victòries per 2 derrotes que ens donen 28 punts a la classificació.
Enhorabona guerreres i a seguir perseguint l’objectiu que no és altre que el campionat de Balears!
El proper partit el tornen a jugar a fora. Serà dissabte dia 6 a la pista del Bunyola, equip que es troba situat cinquè amb 7 victòries i 4 derrotes sumant 18 punts.

JUVENIL FEMENÍ B: EL NÀUTICA SÓLLER ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

Posted: 01 Feb 2016 12:52 AM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 3 – 0 CV Pollença A (25-13/25-17/25-12)
Pel CVS jugaren: Lluisa, Silvia P, Laura G, Maria, Cris, Silvia M, Marta, Rosa, Silvia S, Clara i les cadets Magdalena i Carme.
Les nostres nines del juvenil B es van retrobar amb la victòria el passat dissabte 30 de gener en el partit que les enfrontava al cuer del grup 2 juvenil.

Partit relativament fàcil, on el saque fou un dels factors claus, i on totes les jugadores van gaudir de minuts al camp, incloses les dues cadets. L’únic aspecte negatiu del partit va ser la excessiva relaxació que va aparèixer al mig de la pista durant el segon set, cosa que va fer que les pollencines s’arribessin a posar amb 4 o 5 punts per davant al marcador. Un temps mort per donar un toc d’atenció va fer reaccionar a les del Nàutica Sóller, que no van deixar a les del Pollença sumar més punts al marcador.
El proper partit serà a casa del CV Pòrtol diumenge dia 7 de febrer a les 10:00 h al poliesportiu del Col·legi Blanquerna.

CADET MASCULÍ: VICTÒRIA AMB REMUNTADA PEL CVS MALLORCA GOLD SÓLLER

Posted: 01 Feb 2016 12:55 AM PST

CVS MALLORCA GOLD SÓLLER 3–2 CV ARTÀ (24-26/18-25/25-21/25-18/15-13)

Pel CVS jugaren: Biel B., Pep, Joan, Marc, Pere, Biel i els cadets Guzmán, Eduard, Jaume i Toni.
Gran remuntada la protagonitzada pels nostres cadets masculins al partit que els enfrontava al sempre complicat equip d’Artà. Els nostres cadets van començar ficats dins el partit i van aconseguir distanciar-se al marcador, però quasi al final del set els artanencs van igualar el mateix i se l’emportaren per un ajustat 24 a 26. El segon set va començar amb una gran avantatge de l’equip d’Artà, doncs els nostres entraren al camp amb el cop psicològic que havia suposat perdre el primer de manera tan ajustada.

Uns 6 o 7 saques fallats i les ànsies de voler sumar punts al marcador cometent errors en atac i defensa van posar les coses fàcils al rival, acabant el set amb un 18 a 25. Però com que un 0 a 2 en contra no vol dir que el partit hagi acabat, es va demanar als jugadors que intentessin jugar més relaxats, baixant una mica les revolucions i juguessin amb el cap. La concentració màxima al servei i la millora amb les free balls van ser una mica la clau del que restava de partit, acompanyant això amb uns atacs contundents i molta feina en defensa van capgirar el partit a favor dels nostres, que guanyaren els següents dos sets per 25 a 21 i 25 a 18. Tot es decidiria al cinquè set, que va ser ajustat fins al final amb opció de victòria per als dos equips, però els del Mallorca Gold van ser qui s’emportaren l’encontre amb un marcador final de 15 a 13.

El proper partit dels nostres cadets masculins serà el proper dia 13 de febrer, visitant al CV Manacor a Na Capellera a les 13:00, doncs aquest cap de setmana tenen jornada de descans.

SENIOR M. B I CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER ENTRETENEN EN UN DERBI AMB MENYS IGUALTAT DE L’ESPERADA

Posted: 01 Feb 2016 12:42 AM PST

CVS Sénior ‘B’ 1-3 CVS Fustes Ca’n Vaquer  (21-25/18-25/25-20/10-25)

Nou derbi solleric a la segona Balear entre el Sénior B i el juvenil del CVS. Un derbi molt disputat i entretingut. Els dos equips van cometre poques errades,  van  defensar  molt i atacaven amb picardia  i amb contundència. Tot i la resistència dels sénior, el partit es va decantar pels  juvenils amb un 3-1 al marcador fruit de la diferència tècnica que feia que els joves sollerics cometessin menys errades i al final s’enduguessin els parcials.

Els tres primers sets foren igualats però en el quart la diferència va ser molt gran des del principi i els majors no poguéren forçar el tie break.

La propera setmana el Sénior B descansa i el juvenil rep el juvenil del CV Manacor el dissabte a les 15:30 h a Son Angelats.

INFANTIL M. A : EL CVS AQUALIA SÓLLER GUANYA AL LÍDER EN UN BON PARTIT DE VOLEI

Posted: 01 Feb 2016 12:35 AM PST

CVS Aqualia Soller 3-1 La Salle P.I. (21-25/25-14/25-22/25-18)
Dissabte es va disputar a Son Angelats un partit 1r contra 2n a la classificació, i que els dos equips estaven disposats a lluitar fort. El partit prometia ser interessant i així va ser. El primer set va començar  amb una mica de desordre per part dels nostres sollerics,  i així ho mostrà el set ( 21/25).

Però els tres sets següents els nins van dur el ritme del partit així també com  el domini. Un gran joc per part dels dos equips, amb molta defensa i  un atac contundent.

A falta de nomes tres jornades per acabar la lliga regular, els nostres mantenen la segona plaça tot i contar un partit menys que el líder. La propera setmana els nostres jugaran a Artà el dissabte dematí a les 10:30 h. Molta sort!!

INFANTIL F. A : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER DAVANT UN INEXPERT ALARÓ

Posted: 01 Feb 2016 12:28 AM PST

CVS Const. Marc Galindo Sóller 3-0 AD Alaró (25-6/25-16/25-12)

Les solleriques jugaven el partit corresponent a la catorzena jornada davant el darrer classificat en un partit que no semblava molt complicat. I el que es va veure damunt la pista ho va confirmar ja que l’Alaró no va mostrar gaires coses amb un joc imprecís i desordenat que no va donar opció a que el joc fos fluit.

Pràcticament no es varen veure accions de mèrit i les nostres tot i no jugar el seu millor partit guanyàren amb facilitat.

La propera setmana les nostres visiten el Cide el divendres capvespre a les 18:00 h. Molta sort!!!..

INFANTIL F. B : EL FORN CA’N FRAU SÓLLER MANTÉ LA CINQUENA PLAÇA DESPRES D’UN BON PARTIT DAVANT EL CIDE

Posted: 01 Feb 2016 12:12 AM PST

Forn de Ca’n Frau Sóller 3-0 VC Cide  (25-23/25-18/25-10)
Les nostres infantils B segueixen demostrant que la feina constant té els seus fruits i aquest passat dissabte varen jugar contra el Cide dominant el partit amb un servei molt contundent i amb molta defensa. Un partit sense gaire complicacions però amb molt bon joc per part dels dos equips. Enhorabona !!
Divendres 5 de febrer es desplaçaran a Manacor (18:30h).

INFANTIL F. C : GRANS PARTITS DEL CONST. TUENT SÓLLER TOT I LES DERROTES

Posted: 01 Feb 2016 12:04 AM PST

Aquest cap de setmana el Construccions Tuent Sóller va disputar dos partits. Divendres com a visitant davant el Mayurqa, lider de la categoria, i el dissabte davant el Cide en un partit ajornat. Els dos partits acabaren amb derrotes lluitades i amb un nivell molt bo de les solleriques, 3-1 front el Mayurqa i 3-2 front el Cide.

El partit contra el Mayurqa començà amb un gran primer set de les solleriques i amb un Mayurqa molt potent en atac i servei. Amb un molt bon joc solleric que posà a l’equip local contra les cordes però que finalment guanyà el parcial. El segon set fou clar pel Mayurqa amb un bon servei i moltes errades de l’equip solleric. El tercer set fou un calc del primer amb mes encert de les solleriques que varen tenir el seu premi guanyant-lo. El quart fou igualat fins els 10 punts però a partir de llavors les solleriques fallaren massa i no pogueren remontar.

El dissabte un altre bon partit amb dues cares, dos sets dolents i dos i el tie break molt bons. Les jugadores del Construccions Tuent Soller féren moments de molt bon joc, davant un Cide que jugà majoritàriament de primer o segon toc. Les solleriques foren superiors dos sets i en un bon tie break fins els punts finals on la pressió ens passà factura i cometerem errors en moments claus.
En definitiva dos partits en que quan s’ha estat centrat, s’ha mostrat un gran joc amb molt d’ordre. Cal destacar el gran progres de les jugadores i lo mes important que tenen clar que s’ha de jugar intentant fer els tres tocs. Enhorabona nines sou grans jugadores…
El proper dissabte jugam a casa a les 10 del matí a son Angelats davant el Cide en un partit força interesant, ja que ha concidit que amb una setmana de diferencia jugarem dues vegades, i amb la derrota d’aquest dissabte per un marge tan petit volem que aquest pic caigui al nostre favor, sense cap dubte una motivació per noltros, vos hi esperam!!
Per el Construccions Tuent Soller jugaren, Margalida Gonzalez, Aina Frau, Claudia Coll, Maria Viudes, Maria Pons, Maria Marco,Maria Arbona, Claudia Mingorance, Marta Perez, Cris Bernat, Carla Toth i Sara Muñoz.

Los comentarios están cerrados.