Lliurament dels trofeus de la Copa Balear 2016 de nĂČrdic

28 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

nordics_sopar_copafederacio6Divendres, dia 22 de gener, va tenir lloc l’acte de lliurement dels trofeus de la Copa Balear de NĂČrdic Walking. Suso Rexach i Cati Ferriol, del club gabellĂ­ Myotragus van imposar-se com a guanyadors absoluts de les categories masculina i femenina. Els trofeus i els regals oferts per la FederaciĂł Balear de Muntanya van se lliurats pel seu president.

Cal recordar que Suso i Cati ja van aconseguir els primers lloc del campionat de Balears individual disputat al circuit de Cala Agulla- Cala Mesquida. Aquesta Ă©s la notĂ­cia que publicĂ vem en el seu moment:

Suso Rexach no va poder assistir a l’esdeveniement per motius personals i Cati Ferriol recollĂ­ el seu trofeu i el del seu company.

La Copa Balear és una mena de lliga amb una sÚrie de proves «oficials» que puntuen. Els corredors federats van obtenint punt en funció de la seva participació a les distintes proves.

L’acte va tenir lloc a un restaurant de Lloret i reunĂ­ un bon nombre de competidors de nĂČrdic en un ambient molt agradĂČs.

Aprofitant el sopar de la Copa Balear de Marxa NĂČrdica s’entrgaren les titulacions federatives al primer equip de jutges de competiciĂł.