Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, la penya dóna suport als juvenils a Manacor‏

La penya amb el juvenl del BarçaCoincidint amb el partit de juvenils de Divisió d’Honor entre el Manacor i el FC Barcelona, una representació de socis de la PB Els Tamarells es va desplaçar al camp de futbol de Na Capellera per veure d’aprop a les futures estrelles barcelonistes dirigides pels ex jugadors Gabri i Jorquera. El resultat final fou d’empat a tres gols en un partit vibrant en el que l’emoció hi fou present fins a l’ultim minut. Els nostres socis es varen poder fer la fotografía amb l’equip blaugrana damunt la gespa, així com amb alguns jugadors, una vegada acabat el partit, entre d’altres, els coreans Seung Woo Lee i Seung-Ho Paik, a més de Carles Aleñà, Adrià Vilanova i l’entrenador Gabri. Aprofitant la presencia del Sr. Josep Castellà, en representació del club, la penya li feu entrega d’un detall commemoratiu.

  Una activitat de la PB Els Tamarells emmarcada en els actes de suport als equips del FC Barcelona que visiten les Illes Balears.

La Junta Directiva

Amb Adrià Vilanova Amb Carles Aleñà Amb l'entrenador Gabri Garcia Amb Seung Woo Lee Entrega de la PB Els Tamarells al Sr. Castellà, directiu del club

Los comentarios están cerrados.