Sports de ca Nostra

El Consell Insular de Menorca acollirà les III Jornades Entrenar Educant

12631367_10153213631511059_2580291208294075736_nEls propers dies 29 de gener i 12 de febrer, la seu del Consell Insular de Menorca acollirà les III Jornades Entrenar Educant organitzades pel Departament d’Esports i la Fundació per a l’Esport Balear.

Aquestes jornades tenen com a objectiu difondre coneixements i experiències en relació a la formació esportiva. Donat el canvi de paradigma social que s’està produint a molts nivells de la societat, el món de l’activitat física i esport, i concretament de l’esport de formació necessita qüestionar l’actual model i plantejar nous escenaris per oferir una formació esportiva respectuosa amb la persona, amb els altres i amb l’entorn més pròxim.

En la primera de les jornades s’ha programat una exposició de diferents formes de treballar per part de diferents clubs esportius de Menorca. És el cas del karate, a càrrec del delegat federatiu que explicarà un model de competició en el que es valora el comportament dels esportistes. En segon lloc, el tècnic de rugbi Antoni Florit també farà una exposició sobre el model formatiu del rugbi. A més, l’escola de ciclisme del Grup esportiu Es Port també donarà a conèixer la seva manera de treballar les habilitats motrius gràcies a la bicicleta. Finalment, l’escola de futbol de l’Sporting, a càrrec del seu director, donarà a conèixer noves eines per a la formació integral de l’esportista.

Durant la segona jornada, tindrem el plaer de comptar amb la participació dels tècnics del Consell Esportiu del Baix Llobregat que donaran a conèixer el seu model d’esport escolar «Juga Verd Play», un model que ha aconseguit ser un referent gràcies a la capacitat d’entendre la competició, un valor educatiu.

Més informació: http://www.cime.es/documents/documents/1432docpub.pdf

Los comentarios están cerrados.