Sports de ca Nostra

Més de 13.000 persones participen a la Diada Ciclista de Sant Sebastià‏

SortidaDiadaÉs una de les xifres de participació més elevada dels 38 anys d’història de la Diada

 

Els premis als grups més nombrosos han estat per a el Sagrat Cor, el Arcàngel San Rafael i el col·legi de Sant Agustí

 

Com a novetat, a la capçalera s’hi han ubicat una mitja dotzena de ‘handbikers’ i Bicipalma ha estat gratuï durant 4 hores

SortidaDiada1

Palma, 20 de gener de 2016.- Unes 13.000 persones han participat avui a la 38a Diada Ciclista de Sant Sebastià, una xifra que suposa una de les més elevades de totes les edicions. El batle de Palma, Jose Hila, i el director del centre d’institucions de “la Caixa”, Hilari Llabrés, s’han encarregat de donar la sortida des de la plaça de Santa Eulàlia.

 

La xifra de participants s’ha calculat segons el temps que han passat bicicletes per davall de l’arc de sortida, que ha estat de 45 minuts. Les bicicletes han fet el següent itinerari: parc de la Mar, avinguda Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús, el carrer de Salvador Dalí fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix. En total, uns 6 quilòmetres de recorregut pels carrers de Palma. La Policia Local de Palma, la Creu Roja i els membres de Voluntariat Esportiu de Palma s’han encarregat de controlar el recorregut per a evitar accidents i ajudar els que ho necessitin. Com a anècdota, Anselmo García, de 97 anys, ha fet tot el recorregut.

 

Com a novetat, enguany al capdavant de la sortida s’hi ha situat un grup de persones amb alguna discapacitat que han participat a la Diada i que han estat acompanyats per un grup de ciclistes federats que tradicionalment obren la passejada, gràcies a la col·laboració de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears. Entre ells, hi havia mitja dotzena de handbikers.

 

Bicipalma

A més, Bicipalma ha estat gratuït per als usuaris del servei durant quatre hores i no només la mitja hora habitual. A més, s’han entregat fulletons dels carrils bici i s’han donat a conèixer els tallers de manteniment que es duran a terme durant els mesos de gener i febrer: plaça de l’Església del Coll d’en Rabassa (23 de gener), plaça Orson Welles de Son Gotleu (6 de febrer), parc de Llevant de Foners (20 de febrer) i plaça Madrid des Fortí (27 de febrer).

 

Els guanyadors dels premis als grups més nombrosos han estat per a les escoles Sagrat Cor (185 participants), Arcàngel San Rafael (130 persones) i Sant Agustí (110 persones). Se’ls ha fet entrega d’un val descompte d’El Corte Inglés per valor de 200 euros, a més d’unes 40 entrades per veure un partit del Palma Futsal. Aquest darrer guardó també se l’hi ha donat al quart classificat, Nuestra Senyora de la Esperanza (98 persones).

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.