Sports de ca Nostra

Xisco: “Sent que torn a casa”

H06A7243Xisco Hernández torna a l’Atlètic Balears després d’una temporada i mitja i  signa el seu contracte fins a final de curs, cedit pel Nàstic de Tarragona de Segona Divisió A, essent el segon reforç del mercat d’hivern. El migcampista mallorquí formava part de l’equip blanc i blau del curs que es jugà a Magaluf (13/14) i deixà un gran record essent un dels jugadors imprescindibles. Jugà 34 partits de Lliga marcant 8 gols.

“Sent que torn a casa”

Xisco Hernández torna al club en el qual tan bons moments va deixar a la temporada 13/14. “Estic molt content perquè sent que torno a casa. Vaig estar un temps aquí pel que ara estic molt content de poder ajudar, tenir minuts i pujar a l’equip on mereix estar“, assegurava.

El migcampista arriba cedit del Nàstic de Tarragona de la categoria de plata encara ja que en el club català no disposava dels minuts desitjats. Per això, explicava que es troba “preparat per jugar i bé físicament” però “em falta només ritme de partit tot i que espero agafar-los ràpid”. Així, el mallorquí podria debutar aquest mateix dijous a la Copa RFEF davant el Lorca Deportiva.

Comentant el moment pel qual travessa el conjunt de Ziege, Xisco explicava que “l’equip està passant una mala ratxa i és difícil sortir-ne però és una cosa que sempre passa en Lliga. L’equip està més que preparat per acabar amb ella i anar cap amunt”. Després del seu primer entrenament deia que “la primera presa de contacte ha estat bona. Ja coneixia alguns jugadors i el grup és sensacional“.

Dels seus records al club blanc i blau destaca “tornar a estar a prop d’una afició que sempre s’entrega i és de 10; espero que segueixi venint i recolzant-nos com sempre”.

Trajectòria

Format en les categories inferiors del RCD Mallorca, fou al Puertollano de Segona Divisió B on començà la seva trajectòria professional. Retorrnava al club vermellenc la temporada 11/12 i inclús seria convocat un partit de Lliga a Primera Divisió tot i que no disposà de minuts. Posteriorment passaria pel Lleida a la categoria de bronze i arribaria la seva primera etapa com a balearico deixant grans dies de futbol al Municipal de Magaluf. La seva bona temporada el dugué a fitxar pel Reus, lluitar per un ascens a Segona A però tot i que l’equip català no ho assolia, ell fitxava pel Nàstic de Tarragona (15/16) tot i que no gaudiria de gaires minuts.

Amb Xisco ens assegurem un jugador que ens aportarà més flexibilitat en l’aspecte ofensiu i a més ja coneix la lliga, el Club i l’illa. L’afició balearica el coneix bé i és un jugador que destaca per la seva gran esquerra, el seu bon servei a pilota aturada i últimes passades.

2015/16: Gimnàstic de Tarragona (Segona Divisió A) jugant 1 partit

2014/15: Reus Deportiu (Segona Divisió B) jugant 25  partits i cinc gols

2013/14: Atlètic Balears (Segona Divisió B) jugant 34 partits i vuit gols

2012/13: Lleida Esportiu (Segona Divisió B) jugant 23 partits i quatre gols

2011/12: RCD Mallorca B (Segona Divisió B) jugant 28 partits i quatre gols

2010/2011: Puertollano (Segona Divisió B) jugant 23 partits i dos gols

Web At.baleares

Los comentarios están cerrados.