Sports de ca Nostra

Més de 150 persones participen en la I Jornada d’Esport Inclusiu‏

Jornada Inclusiva 18 01 16L’Institut Municipal d’Esports, (IME), i La Caixa han organitzat la I Jornada d’Esport Inclusiu, que ha tingut lloc avui al CaixaFòrum. Hi han participat més de 150 persones.

 

Aquesta Jornada, que s’emmarca dins els actes organitzats amb motiu de la Diada Ciclista, tenia com a objectiu “visibilitzar la pràctica esportiva de persones amb mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat i posar en valor l’esport per a tothom, i especialment per a persones amb discapacitat” tal com ha explicat la tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll.

 

Per altra banda, Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a Balears, ha assegurat que “incloure la I Jornada d’Esport Inclusiu dins dels actes de la Diada Ciclista de Sant Sebastià és un encert per impulsar el reconeixement de la pràctica esportiva de persones amb discapacitat”.

 

Xavi Torres, nedador paralímpic en diferents categories, (guanyador de 16 medalles en Jocs Paralímpics: 5 d’or, 5 de plata y 6 de bronze, a més de diversos records mundials), i actualment practicant de Handbike, ha estat l’encarregat de presentar i moderar aquesta trobada. La Jornada ha comptat amb la presència de destacats ponents nacionals i internacionals. Tots ells compartiran amb el públic les seves experiències esportives i personal a traves de l’esport, superant cadascuna de les limitacions que s’han trobat al llarg de les seves trajectòries.

 

 

  • Karen Darke. Esportista paralímpica, membre de l’equip britànic. Medalla de plata a Londres 2012.
  • Joan Reinoso. Campió d’Espanya de Tricicle.
  • José Luis Garcia. Creador de las Rutas del Silencio per tot el món.
  • Xisco Fuster. Handbiker amateur de gran nivell esportiu.
  • Rafael Winckelmann. Fundador i director general de Handisport.

 

Durant la Jornada, també ha tingut lloc la presentació de la Mallorca Handbike Tour, esdeveniment de carácter internacional que es celebra a la nostra illa i a Palma, mitjançant un interessant vídeo amb imatges espectaculars.

José Luis García “Rutas del silencio” de José Luis García (Palma, 1967) www.rutasdelsilencio.org www.facebook.com/RutasDelSilencio

 

 

Joan Reinoso: Campió d’Espanya de triciclo. Va patir un llamp fent activitats subaquàtiques i ara fa bicicleta adaptada. https://www.facebook.com/Joan-Reinoso-Figuerola-209597739159873/ https://www.youtube.com/watch?v=zqy73HxcLsU
Karen Darke: Medalla de plata a Londres 2012 i aventurera. Ha anat pels llocs mes especials del mon. http://www.karendarke.com/

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.