Sports de ca Nostra

38a Diada Ciclista patrocinada per “la Caixa” i organitzada per l’IME de l’Ajuntament de Palma amb motiu de Sant Sebastià‏

DiadaCiclistaPalma celebra un any més la Diada Ciclista de Sant Sebastià, i ja són 38 anys! Com és habitual, la sortida tindrà lloc el pròxim dia 20, a les 12 h, a la plaça de Cort on el batle de Palma, José Hila, i el director del centre d’institucions de “la Caixa”, Hilari Llabrés, en donaran la sortida oficial.

 

Les bicicletes continuaran l’itinerari pel parc de la Mar, l’avinguda d’Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús, el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix, en un recorregut d’uns 6 kilòmetres. La Policia Local de Palma, la Creu Roja i els membres de Voluntariat Esportiu de Palma controlaran el recorregut per a evitar accidents i ajudar els que ho necessitin.

 

José Hila ha destacat que la Diada “és un esdeveniment no competitiu, festiu i familiar, per passar-ho bé i gaudir de la nostra ciutat des de la bicicleta”. “Vull animar a la ciutadania a que hi participi”, ha dit el batle. Per la seva banda, Hilari Llabrés, ha expressat la seva “satisfacció pel gran número de participants i per l’èxit de la I Jornada d’esport inclusiu”.

 

S’hi poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d’edat i independentment de les seves condiciones físiques, ja que el caràcter de la Diada Ciclista, com sempre, és popular. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer prèviament a les instal·lacions esportives de l’IME i a la planta d’Esports d’El Corte Inglés. A més, com cada any, es poden fer el mateix dia de Sant Sebastià a partir de les 10 h als envelats situats a la plaça Major, al carrer del Conquistador, al carrer Sant Miquel /OMS i al carrer del Palau Reial.

 

Com a novetat, enguany al capdavant de la sortida s’hi situaran les persones amb alguna discapacitat que participin en aquesta Diada Ciclista de Sant Sebastià, acompanyats per un grup de ciclistes federats que tradicionalment obren la passejada, gràcies a la col·laboració de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears. En aquesta edició, amb motiu de la Diada Ciclista, l’IME i l’Obra Social de La Caixa han organitzat el 15 de gener la I Jornada d’Esport Inclusiu, moderat per Xavi Torres, que ha comptat amb la presència de destacats campions internacionals de l’esport adaptat i ha registrat una notable afluència de públic.

 

En la Diada Ciclista 2016 hi haurà premis per als tres grups més nombrosos, gràcies a la col·laboració d’El Corte Inglés, i es farà un sorteig de regals entre totes les

persones que arribin al Palau Municipal d’Esports Son Moix participant amb el número de dorsal amb el qual hagin pres part en aquesta Diada Ciclista.

 

A l’arribada al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, hi haurà zona de jocs infantils amb castells inflables, zona d’avituallament amb aigua i refrescs i, a partir de les 13.15 h, es lliuraran els premis i se sortejaran regals, amb la participació de tots els inscrits amb el seu número de dorsal.

 

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma agraeix especialment el patrocini de “la Caixa” a la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià des de fa ja 38 anys.

 

Els organitzadors volem agrair el suport i la tasca del voluntariat de l’Agència Municipal de Palma, de la Policia Local de Palma, de totes les entitats col.laboradores, i de les altres àrees de l’Ajuntament que fan possible aquesta festa de la bicicleta a Palma.

 


Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.