Sports de ca Nostra

CRONICA FUTBOL BASE‏ CC.EE. SANT LLUIS

IMG_5385Final a un cap de setmana fred i vent per a la bona pràctica del futbol i que hauria de fer reflexionar a les instàncies que manen al futbol de si és apropiat tenir als equips de la base intentant no quedar-se gelats practicant el seu esport favorit fins i tot els dies que des de les administracions competents van informar de l’alerta taronja per a aquests dos dies. Els valents que van sortir als camps de futbol de l’illa van haver de córrer una mica més del que és habitual per superar les adversitats metereològiques.

Malgrat tot, tan sols una derrota és el balanç de resultats negatius que, per aquesta ocasió a deparat un balanç positiu en relació a victòries / derrotes. El Aleví A de Ceci Morente va caure per la mínima (2-1) en la seva visita a Son Marçal tot i millorar molt el seu joc i la intensitat necessària per a aquest tipus de partits. En una trobada oberta i disputada, els lluissers no van poder portar-se els tres punts des de la zona de ponent tot i disposar de diferents situacions de gol que el deixessin com a mínim amb un punt en aquesta jornada.

L’altre equip aleví en competició va ser el Aleví B, que obria la jornada matinal a Ses Canaletes, el passat dissabte. Els de Berlinghieri, en un partit molt complet, van doblegar el Penya Orient B per un ajustadíssim 2-1. La victòria, unida a la que van collir aquesta mateixa setmana en feu del At. Villacarlos, li permet alçar-se a la segona plaça compartint llocs de privilegi amb UD Seislan i CE Alaior C. El gol inicial de Tomeu Rossello va suposar el primer avantatge per als locals que van veure com el seu rival tornava a posar la igualada al marcador pocs minuts després . El treball en equip, la lluita, la solidaritat en tasques defensives i un gol final de Marcos Moreno van deixar la victòria en feu local que els i a duit una gran setmana. Benjami

En categoria Benjamí, tres partits i tres victòries. La primera d’ella va ser la de l’equip A de Toyo Sastre que va haver de remuntar un 0-1 en la segona part per aconseguir doblegar al CE Alaior. Un final de partit en què els de Sastre es van bolcar en camp contrari acabar donant els seus fruits i va permetre als locals sumar tres punts molt importants.

El segon equip que va donar una imatge barbara va ser l’equip B de Lluís Muñoz. Com un cicló passar el conjunt blavós per Son Marçal per emportar-se tres punts cap a Sant Lluís després de tancar el partit amb un contundent 0-7. L’equip local malgrat tot no va ser rival fàcil, bona intenció amb la pilota en els peus, jugadors amb desequilibri però, no li va ser suficient per vèncer els nostres que amb efectivitat van aconseguir el seu primer triomf en aquesta Lliga i que ja mereixien .

Uns altres que porten temps fent mèrits per aconseguir més victòries van ser els pupils de Pedro Palliser. L’equip C, guanyar per un ajustat 1-3 a Los Pinos amb gols de David i Kevin per als nostres que van portar l’alegria dins de vestidors i com no a les grades. Aquest conjunt ja està totalment adaptat a la nova categoria, però, en ocasions els seus errors individuals i col·lectius l’allunyen de mes victòries.

AleviPle de victòries també en categoria Infantil, primer, per la victòria de l’equip B de Krankel el dissabte per 1-0 en un partit bo en quant a joc però poc efectiu en la punta d’atac. El solitari gol de Xavi Ginto al 36 va ser suficient perquè els locals s’enduguessin els tres punts i segueixin a la part alta de la taula compartint posicions amb els seus germans del A. Els nois de Beni Fuxà, van vèncer al Penya Ciutadella B a domicili per un clar 0-5 amb doblet de Guiem Bosch que va obrir el partit per als nostres. La diferència d’edat va ser un factor favorable als nostres que van imposar la seva millor condició física per doblegar els de Son Marçal.

Qui afrontava amb moltíssima il·lusió aquest cap de setmana eren els nois del 2010 que debutaven aquesta temporada al Torneig de Futbol 5 que se celebra al Poliesportiu de Ses Canaletes i que iniciava aquest cap de setmana els partits dels equips de primer any. Una nova fornada de jugadors que comença la seva marxa oficial en el món del futbol, ​​benvinguts!

Los comentarios están cerrados.