ANY D’ELECCIONS: LA FFIB INICIA EL PROC脡S

13 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

00100_0001005384_2_jutaLa Junta Directiva de la Federaci贸 ha aportat la documentaci贸 que haur脿 d’aprovar l’Assemblea General i la Direcci贸 General d’Esports.

Seguint la normativa del Govern Balear que obliga a totes les federacions esportives a fer eleccions durant aquest 2016, la Junta Directiva de la FFIB, reunida aquest 13 de gener, ha aprovat per unanimitat la documentaci贸 que servir脿 per iniciar el proc茅s electoral.
Aquesta documentaci贸 haur脿 de ser ratificada pel m脿xim organisme federatiu, l’Assemblea General, que se convocar脿 per dia 30 d’aquest mes de gener.
L’assemblea haur脿 de remetre la documentaci贸 a la Direcci贸 General d’Esports i Juventut. Una vegada sigui ratificada per aquest organisme se posar脿 en marxa el proc茅s que culminar脿 amb l’elecci贸 de President i Comissi贸 Delegada de la FFIB.

La Junta Directiva de la Federaci贸n, presidida por Miquel Bestard, ha aprobado este mediod铆a la documentaci贸n del proceso electoral, que deber谩n ratificar la Asamblea General y la Direcci贸n General de Deportes.

Siguiendo la normativa del Gobierno Balear que obliga a todas las federaciones deportivas a hacer elecciones durante este 2016, la Junta se ha reunido en la Casa del F煤tbol y ha aprobado por unanimidad la documentaci贸n que servir谩 para iniciar el proceso electoral.

Esta documentaci贸n deber谩 ser ratificada por el m谩ximo organismo federativo, la Asamblea General, que se convocar谩 para d铆a 30 de este mes de enero.

La asamblea deber谩 remitir la documentaci贸n a la Direcci贸n General de Deportes y Juventud. Una vez sea ratificada por este organismo se pondr谩 en marcha el proceso que culminar谩 con la elecci贸n de Presidente y Comisi贸n Delegada de la FFIB.

 

FFIB

Comentarios cerrados