Sports de ca Nostra

ANY D’ELECCIONS: LA FFIB INICIA EL PROCÉS

00100_0001005384_2_jutaLa Junta Directiva de la Federació ha aportat la documentació que haurà d’aprovar l’Assemblea General i la Direcció General d’Esports.

Seguint la normativa del Govern Balear que obliga a totes les federacions esportives a fer eleccions durant aquest 2016, la Junta Directiva de la FFIB, reunida aquest 13 de gener, ha aprovat per unanimitat la documentació que servirà per iniciar el procés electoral.
Aquesta documentació haurà de ser ratificada pel màxim organisme federatiu, l’Assemblea General, que se convocarà per dia 30 d’aquest mes de gener.
L’assemblea haurà de remetre la documentació a la Direcció General d’Esports i Juventut. Una vegada sigui ratificada per aquest organisme se posarà en marxa el procés que culminarà amb l’elecció de President i Comissió Delegada de la FFIB.

La Junta Directiva de la Federación, presidida por Miquel Bestard, ha aprobado este mediodía la documentación del proceso electoral, que deberán ratificar la Asamblea General y la Dirección General de Deportes.

Siguiendo la normativa del Gobierno Balear que obliga a todas las federaciones deportivas a hacer elecciones durante este 2016, la Junta se ha reunido en la Casa del Fútbol y ha aprobado por unanimidad la documentación que servirá para iniciar el proceso electoral.

Esta documentación deberá ser ratificada por el máximo organismo federativo, la Asamblea General, que se convocará para día 30 de este mes de enero.

La asamblea deberá remitir la documentación a la Dirección General de Deportes y Juventud. Una vez sea ratificada por este organismo se pondrá en marcha el proceso que culminará con la elección de Presidente y Comisión Delegada de la FFIB.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.