Sports de ca Nostra

Noticies C.V.S‏oller

C.V.SollerINFANTIL F. B y A : GRAN DERBI SOLLERIC ENTRE ELS DOS INFANTILS DEL GRUP PRIMER

 

INFANTIL F. B y A : GRAN DERBI SOLLERIC ENTRE ELS DOS INFANTILS DEL GRUP PRIMER

Posted: 12 Jan 2016 04:43 AM PST

Construccions M.Galindo 3-2 Forn Can Frau Sóller
Jugaren: Clara, Esther, Marta, Mar, Ines,  Aina Ensenyat, Margalida, Paula, Eva i Maria.

Divendres 8 de gener es va disputar el derbi Construccions M.Galindo vs Forn Can Frau Sóller, un partit molt esperat per part de tota l’afició sollerica.
Va ser un partit molt emocionant, es va poder veure un bon nivell per part dels dos equips, i moltes ganes de jugar aquella gran batalla, la concentració i el bon joc van dur a un marcador igualat durant quasi tots els sets 13-25/27-25/22-25/25-21/9-15. L’afició, pares, familiars i amics presents a n’aquest espectacle varen disfrutar de veure aquestes guerreres lluitar fins al final, la qual es va decantar per les infantils Construccions M.Galindo per un 3-2.

El proper 16 de gener comença la segona volta de la lliga regular i el Forn Can Frau Sóller s’enfrontará conra La Saller PI a Son Angelats a les 12h , aquest de ben segur que vendra amb moltes ganes d’endur-se la victòria. Construccions M.Galindo tendrá jornada de descans.

EL SENIOR-B MASCULÍ CONTINUA SUMANT tie-breaks, GRAN VICTÒRIA DAVANT DEL PORTOL JUVENIL PER 3-2

Posted: 12 Jan 2016 04:38 AM PST

Un altre partit emocionant, un altre partit llarguíssim, un altre cinquè set per al sènior-B del CVS, i per sort un altre partit guanyat. Segueixen donant exemple els veterans del nostre club, simplement fantàstic.

El partit va ser ajustat en tot moment, així ho demostren els parcials (18-25 / 25-23 / 19-25 / 25-23 i 15-11), propiciat sens dubte per les grans baixes de la jornada, Albert Ros per viatge i Toni Colom per estar dirigint el seu equip, el sènior femení, tot i que no va ser excusa i els 8 jugadors dels que disposava el seu entrenador es van posar la granota de feina i van donar la talla, vaja que si.
Jornada de descans aquest cap de setmana, que s’aprofités per preparar un altre partit complicat, contra el Sant Josep juvenil,contra el qual, si estan tots els efectius disponibles, se li plantarà cara sense cap dubte.

CADET F. A : EL CONST. MMIQUEL MORELL SÓLLER PERD A CASA AMB LA SALLE PONT D’INCA

Posted: 12 Jan 2016 04:36 AM PST

CVS CONST. M. MORELL SÓLLER 2-3 LA SALLE P.I.
Bon partit tot i que amb mal resultat el vist el passat dissabte al pavelló de Son Angelats on les cadets A femenines varen perdre al tie-break en un emocionant i ajustat partit davant d’un molt bon equip com és el de La Salle Pont d’Inca per 2 a 3 amb parcials de 25-27 / 25-17 / 25-11 / 21-25 / 12-15.

El partit va tenir com a nota important la manca de potència en rematada i servei, on les de la vall van notar en excés la falta per lesió d’una de les seves jugadores importants com és Aina Colom, així com una dels puntals en la faceta de rematada com és Teresa Mas, que si és veritat que jugà tot el partit, ho va fer amb severes molèsties en ambdós braços, la qual cosa a escassos minuts de l’inici del partit feia pensar que no podria ni tan sols jugar.
Esperem que sigui un bon toc d’atenció a l’equip i al cos tècnic i que els propers partits puguin competir amb totes les opcions d’aconseguir les victòries, ànim!!.

Los comentarios están cerrados.