Athletic Club de Montuïri 1 – Porto Cristo 1

12 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

ImageProxyEl partit que encetava l’any tengué una primera part tranquil·la, fins que a un bot fortuït el jugador llevantí M. Sureda es descol·locà el genoll. Per sort en 15 min. l’ambulància ja era al terreny de joc on assistiren al futbolista i 15 min. després fou substituït, evacuat i es reprenia el joc.
A la segona part els atlètics intentaren en diverses ocasions encertar diana, però es toparen amb el porter visitant i a un contraatac Bordagaray (81′), llençà la pilota per damunt de Salas i posà el 0 a 1.
Als darrers instants de joc Sánchez fou més astut que el porter visitant i marcà un complicat gol empatant el partit. Després que el Porto Cristo tragué des del mig de camps, s’acabà el partit amb un empat a 1.

Diumenge l’Athletic juga el darrer partit de la primera volta corresponent a la jornada núm. 19, al nucli urbà a Pòrtol a les 16h.

Alineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Tugores, Servera, Mayol, Ginard, Solier i Mas.
Suplents: Ramis, Miralles Martorell, Nicolau, Coll i Sánchez.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Verdera i Antoni Vidal.
Targetes grogues: Ortiz (58′), Mas (61′), Solier (70′), Rechach (87′).

Àrbitres: Corbelle Huelin assistit per Cladera Calafell i Prats Miró.
Canvis: Sánchez per Servera (54′), Nicolau per Tugores (66′), Ramis per Solier (74′).