Sports de ca Nostra

C.E. Constància 3 – 0 Platges de Calvià

aaaaaaa-1024x768

Partit no massa vistós el que s’ha viscut a Inca degut al fort vent que ha fet durant els noranta minuts. El Constància ha sobrepassat a un Platges de Calvià que ha oferit molt poc al feu inquer. Cap ocasió clara per als visitants i els locals que segueixen en 3r lloc a la classificació sense baixar el ritme de Mallorca “B” i Formentera.

Cinquena victòria consecutiva del conjunt de Guillem Llaneras que, malgrat el fort vent, ha dominat el partit en totes les fases i no ha donat lloc a la sorpresa. Com sempre, el Constància tàcticament ha estat perfecte, donant continuïtat a l’estil de la temporada amb una defensa sòlida i un mig del camp dominador.

Xisco Garí, avui i el darrer partit com a migcentre degut a la lesió de Contreras, s'ha desenvolupat perfectament i s'ha mostrat molt còmode
Xisco Garí, avui i el darrer partit com a migcentre degut a la lesió de Contreras, s’ha desenvolupat perfectament i s’ha mostrat molt còmode al mig del camp

Després dels primers minuts on el Constància ha disposat d’un parell de corners, ha arribat el primer gol del partit, amb un gran xut de Paco Plata que s’ha enverinat gràcies al vent i el porter visitant no ha pogut fer res. Era el minut 17 i el Constància ja s’havia avançat.

En el minut 30 la jugada lletja del partit, on Paco Plata i Gabriel Grille han intercanviat agressions i s’ha format una bona picabaralla al mig del camp. La cosa ha resultat en l’expulsió per vermella directe dels dos protagonistes de la trifulca. Amb 60 minuts per davant, el partit havia passat a esser de futbol-10.

Si algú pensava que això faria canviar les coses no anava molt ben encaminat, perquè el Constància ha seguit amb la mateixa tònica i sense cap més ocasió clara s’ha acabat la primera part.

Molta pressió a la sortida de pilota que ens ha permès gaudir de la batuta del joc en el dia d'avui
Molta pressió a la sortida de pilota que ens ha permès gaudir de la batuta del joc

En la segona part i amb el pas del temps, el Constància ha agafat terreny al Platges, i amb pilotes a banda i a l’espai s’ha vist millor futbol i ocasions, sempre amb el vent de protagonista. En els primers minuts de la represa casi marca Chus Seco després de que el remat de carambola després d’intentar refusar el porter s’envà només per uns centímetres.

Minuts després ja no gaudiria la mateixa sort l’equip visitant, quan al minut 10 i després d’una excel·lent passada a l’espai, Chus Seco davant la sortida del porter toca lleugerament la pilota i s’envà del porter per finalment marcar a porteria buida. Espectacular definició i bon premi a Chus Seco qui sempre fa una feina excel·lent però se li resisteixen els gols.

I ja amb el 2-0 al marcador el Platges ha intentat avançar línies per acurçar distàncies però això l’únic que ha aconseguit és incrementar el domini del conjunt blanc-i-negre qui amb un joc de pilota molt ben el·laborat, ha començat a gaudir d’ocasions per incrementar l’avantatge.

Primer Chus Seco un altre cop, llavor Xisco Garí i finalment Ignasi Dalmedo han estat a punt de situar el tercer a l’electrònic pero les seves ocasions no han acabat entrant, fins que al minut 74, Biel Gili en jugada personal deixa el seu marcador darrera i aconsegueix batre al porter del Platges marcant el gol definitiu que tancaria el marcador en el dia d’avui. La darrera opció ha sigut per Tòfol Torres, però la seva rematada s’envà uns centímetres per sobre del travesser.

Així doncs, acaba la 20ena jornada per al C.E. Constància amb una nova victòria i aconsegueix una ratxa de 8 partits sense conéixer la derrota amb 5 victòries consecutives i acumula 38 punts. De no haver-hi grans sorpreses, en acabar la jornada serem 3rs a 3 punts de Formentera i Mallorca “B”. El Platges de Calvià, en canvi, encadena una ratxa negativa de 4 derrotes consecutives el que el situa actualment, i a falta de que acabi la jornada, en el lloc 17è amb 16 punts.

C.E. Constància: Steven Graham, Juan Murillo, Bernat Rosselló, Óscar Navarro (Tomeu Ramirez, min. 78), Nofre Riera, Xisco Garí, Jose Bueno, Paco Plata, Toni López (Ignasi Dalmedo, min. 60), Biel Gili (Tòfol Torres, min. 74) i Chus Seco.

Platges de Calvià: Connor Liam, David Contreras, Sergio Sevilla, Alberto Sanchez, Aketza Moran, Gabriel L Grille, Javier Alejandro (Vicente Sánchez, min. 57), Francisco Jimenez, Jose M Fernandez (Nerfi Villar, min. 68), Sergi Garces i Jose M Garcia.

Gols: 1-0 Paco Plata, min. 17; 2-0 Chus Seco, min. 59  ; 3-0 Biel Gili min. 74.

mitiksdesacurva.com

Los comentarios están cerrados.