Sports de ca Nostra

EL CLUB VOLEI SÓLLER TRIOMFA A GUADALAJARA A UNA COPA D’ESPANYA DE CLAR COLOR SOLLERIC

ImageProxy.jpg12L’edició 2015 de la Copa d’Espanya, tercera edició d’aquesta competició organitzada per la Real Federació Espanyola de Voleibol, ha vist com el Club Volei Sóller deixava la seva empremta en el pòdium en tres de les quatre categories en què ha participat. El Club de la Vall presentava equips en categoria Infantil femenina 1, Infantil femenina 2, Cadet femení 1 i Cadet Masculí.

Les petites del CVS van acabar en sisena posició convertint cada partit en una festa i acabant amb un bagatge de 4 victòries i 3 derrotes en els 7 partits disputats en els tres dies de competició.

 

 

 

I si les del Forn Ca’n Frau Sóller van deixar bones sensacions, els altres tres equips del Club Vòlei Sóller van completar un campionat espectacular. Les Infantils de l’Construccions Marc Galindo Sóller es van plantar a la final cedint un sol set en els 6 partits jugats fins a la final de dilluns i arrasant a un bon CVB Barça a la semifinal. El gran campionat del jove equip solleric no va poder rematar amb el triomf en la gran final davant un RGC Covadonga que no va donar opció a les mallorquines desplegant un gran voleibol. Tot i així, les de Sóller van deixar grans sensacions i segur que en un futur pròxim donaran més satisfaccions a una afició que mai no abandona els seus i que celebra cada partit amb magnificència.

 

 

 

 

Alhora que les infantils jugaven la final, els Cadets del CVS Mallorca Gold Sóller es jugaven el tercer esglaó del podi davant el CVP Múrcia Nord. Els nois de Felip Reynes van jugar de tu a tu davant tots els rivals cedint una única derrota davant el CV L’Illa Grau valencià en el partit en què es jugaven el pas a la final. La derrota per 2-1 amb un ajustadíssim 12-15 en el tie break va deixar amb la mel als llavis als del CVS que van afrontar el partit de dilluns com una final més, guanyant als murcians per 2-0 i guanyant-se per dret propi la tercera plaça del campionat.

 

 

 

 

 

I com en les pel·lícules, el campionat va reservar per al final el moment més apoteòsic per als nostres. A les 14:00 hi amb prop de dues mil persones a la graderia del Multiusos de Guadalajara, començava l’últim partit del Campionat, la final de la categoria Cadet Femenina 1 entre el CVB Barça i les solleriques del Construccions Miquel Morell Sóller dirigides per Pep Tugores. El pavelló presentava un aspecte immillorable, digne d’un gran campionat i els dos finalistes arribaven a donar-ho tot. Les de Sóller només havien cedit un set en els 6 partits anteriors però sabien que s’enfrontaven a un rival duríssim. El primer parcial va caure del costat de les blaugrana amb claredat per 25-17. Els errors de les balears van condemnar un set en què sempre van anar a remolc aguantant la igualtat fins que es van plantar al punt 17 i aquí es van quedar. Però les guerreres de Sóller encoratjades pels seus aficionats van sortir enxufadíssimes en el segon set i no van donar opció. L’atac va funcionar i sobretot la defensa va fer efecte en el joc de les catalanes que no van saber com crear problemes a les nostres. La final es decidiria en el tie break a 15 punts per al delit dels espectadors que gaudien de l’espectacle. I el tie break va començar malament, amb nervis, amb imprecisió i les del Barça es van avançar i van cobrar avantatge de seguida. Es va arribar al canvi de camp 4 sota (4-8) i es va seguir per darrere en el marcador fins el gairebé definitiu 12-14 que deixava la remuntada en mans de l’atzar. Doncs no va ser l’atzar sinó la força i qualitat de les del CVS les que van remuntar el 12-14 per acabar guanyant la final per 16-14 i donar curs a l’eufòria de tots els seguidors de les Balears. A partir d’ahi, els crits, abraçades, llàgrimes i felicitacions es van apoderar de tots els presents que es congratulaven per haver tingut l’oportunitat d’haver viscut semblant experiència.

 

 

 

 

 

 

 

Així, amb un primer, segon, tercer i sisè es plantaven els sollerics a l’aeroport per tornar a casa prop de la mitjanit de dilluns on els esperaven familiars i amics per seguir amb les celebracions. Ara toca despertar del somni i tornar a la feina. Enhorabona a tots pel gran treball realitzat i gràcies per compartir-lo. Salut i volei !!
C.V. SOLLER

Los comentarios están cerrados.