Sports de ca Nostra

Acte D’agermanament amb la PB de Washington

Intercanvi-de-presents-300x188Aprofitant el desplaçament del nostre president Sebastià Oliver a terres americanes, i la residència de la nostra directiva Marga Burguera a Washington, concretàrem un acte d’agermanament a la penya barcelonista de la capital dels Estats Units. En la seu de la penya, situada a Elephant & Castle del 900-19th Street fórem rebuts per Ramon Puigjaner, cofundador i president, i Aaron Platemberg, cofundador i vicepresident, els quals ens mostraren en tot moment la seva amabilitat i hospitalitat. Intercanviàrem diferents objectes identificatius de les penyes, visionàrem el partit València – FC Barcelona i aprofitàrem per parlar de l’actualitat del club i del món penyístic, tant diferent d’un àmbit a l’altre. En definitiva, fou una experiència molt enriquidora.

 

PB Els Tamarells

Los comentarios están cerrados.