Sports de ca Nostra

MUTUALITAT DE FUTBOLISTES: BALANÇ POSITIU DEL 2015

00100_0001005371_2_mutualitatEn la seva darrera reunió de l’any, la Junta Directiva de Delegació Balear de la Mutualitat de Futbolistes va comprovar amb satisfacció l’activitat mèdica.

Durant la darrera temporada futbolística de la Federació de Futbol de les Illes Balears se varen fer un total de 11.800 reconeixament mèdics i se varen contabilitzar 28.539 altes de futbolistes, àrbitres i tècnics.

A la reunió hi va assistir el president de la FFIB i de la Mutualitat, Miquel Bestard.

La Junta Directiva va repassar les activitats de l’any que acabava i en va fer un balanç positiu.

Se va constatar amb satisfacció que la Federació Territorial de les Illes Balears ha estat pionera en la implantació de Desfibriladors (DEA) a tots els camps i en la divulgació dels cursos de Primers Auxilis i maneig de desfibriladors. Ara, algunes altres federacions territorials de futbolistes comencen a fer aquests cursos i proposen adquirir aparells DEA.

Des de que es va posar en marxa la iniciativa de repartir Desfibriladors a tots els clubs de les Illes Balears, ara fa 6 anys, centenars de tècnics, directius i col·laboradors han asssistits als cursets i han obtengut la certificació corresponent.

FUENTE FFIB

Los comentarios están cerrados.