Sports de ca Nostra

Resum de la darrera jornada de l’any Fútbol Formació del RCD.Mallorca

xalevines-A-web_jpg_pagespeed_ic_KZuBjXtBM2Ahir a la nit el Juvenil B va tancar l’última jornada de l’any dels equips filials del club amb una important victòria en el camp del Joventut USDO per 0-4. El partit que havia estat ajornat es va jugar en dilluns i va ser una mostra de serietat i concentració per part dels mallorquinistes que van dominar el partit de principi a fi.

Dels partits jugats durant el cap de setmana, destacar la derrota del Juvenil A en el camp de l’Espanyol que cedeix el liderat als catalans de la Divisió d’Honor. D’altra banda, l’Aleví Rtv va perdre 4-3 davant el Sant Marçal, en canvi el Cadet A va superar al Manacor 2-3 y l’Infantil A també va aconseguir la victòria per 5-0 davant el S’Horta.

Aquest cap de setmana, l’Aleví A ha participat en la Powerade Cup, torneig disputat al Nou Municipal de Cornellà. Els mallorquins es van enfrontar a clubs de gran nivell com l’Espanyol o el Màlaga. La final la van disputar Barça i Sevilla i van anar els Sevillistes els que es van alçar amb el flamant títol de campions.

Foto: Els Alevins en el Nou Municipal de Cornellà (Powerade Cup)

web RCD.Mallorca

Los comentarios están cerrados.