Sports de ca Nostra

LA FUNDACIÓ DÓNA ROBA D’ABRIC PER ALS USUARIS DE CA L’ARDIACA

00100_0001005368_2_robaL’Institut d’Afers Socials (IMAS) del Consell de Mallorca farà arribar la roba als usuaris de Ca l’Ardiaca, centre d’inclusió social.Els directius de la Fundació, Manuel López Lacal, Pere Cladera i Miquel Vives han entregat a la consellera de Benestar Social del Consell de Mallorca, Margalida Puigserver, més de 160 peces de roba esportiva que inclou 80 xandalls complets i sudaderes diverses.

Puigserver ha agraït a la Federació aquesta donació, ja que “la roba d’home d’hivern és una de les principals demandes del centre”. Així mateix la consellera ha agraït la implicació de la Federació, mitjançant la seva Fundació, en diversos projectes socials.

Juntament amb Puigserver i López Lacal han assistit a l’acte de donació d’aquest material la directora insular d’Inclusió, Caterina Mas; el responsable del centre Ca l’Ardiaca, Biel Gelabert.

FFIB

Los comentarios están cerrados.