Sports de ca Nostra

Miki Garro explica la metodologia en l’entrenament de porters

xMiki-Garro-explica-la-metodologia-en-lentrenament-de-porters_jpg_pagespeed_ic_Hyu6Kkj9f8Fa unes setmanes va ser Damià Estelrich qui va oferir una xerrada sobre les metodologies d’entrenaments que s’empren al club i aquest pic ha estat l’actual entrenador de porters del Real Mallorca, Miki Garro qui ha ofert una xerrada a diferents entrenadors dels clubs de conveni per explicar les bases utilitzades en l’entrenament de porters.

Garro ha posat sobre la taula les claus en la metodologia que s’utilitza al Mallorca des de les categories inferiors i que també s’aplica al primer equip.

A la xerrada hi han assistit entrenadors i representants dels clubs de conveni que han pres nota del model ja que una de les premisses que es firma en l’acord de conveni és el fet de compartir i extendre una mateixa metodologia que es treballa de manera professional des de Son Bibiloni i que ara arribarà al futbol base de diferents clubs de les illes.

WEB RCDMALLORCA

Los comentarios están cerrados.