Sports de ca Nostra

La Fundació Reial Mallorca es suma als voluntaris de Zaqueo

xIMG_2482_jpg_pagespeed_ic_nrPSLS1HUWLa setmana passada, la Fundació Reial Mallorca va visitar la organització Zaqueo que cada dia ofereix àpats gratuïts a moltes persones, per donar una mà als voluntaris que dia a dia fan una feina extrordinària. Per la seu de Zaqueo amb una hora hi arriben a passar més de 200 persones a cercar una ració que els pugui alimentar i calmar la gana.

Des de Zaqueo i la Fundació volen demanar a la gent que en un gest de solidaritat cuini per la organització, qualsevol plat és ben rebut i ajuda a moltíssima gent. En aquesta línia la proposta es llença sobretot a empreses del món de l’hostaleria, ja siguin bars, restaurants o hotels que cada vegada que puguin, es sumin a la causa i facin arribar a Zaqueo racions d’algun plat preparat.

Els membres de la Fundació Reial Mallorca varen poder servir durant una bona estona els àpats a totes les persones que varen passar per Zaqueo i varen comprovar que falten encara racions per poder arribar a tothom que ho necessita. De la mateixa manera que també volen deixar constància de l’entrega dels voluntaris que ja cuinant des de casa seva o servint des de la seu, aporten el seu granet d’arena a aquesta causa tan alarmant

VER ENLACE

Los comentarios están cerrados.