La FundaciĂł Reial Mallorca es suma als voluntaris de Zaqueo

21 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

xIMG_2482_jpg_pagespeed_ic_nrPSLS1HUWLa setmana passada, la Fundació Reial Mallorca va visitar la organització Zaqueo que cada dia ofereix àpats gratuïts a moltes persones, per donar una mà als voluntaris que dia a dia fan una feina extrordinària. Per la seu de Zaqueo amb una hora hi arriben a passar més de 200 persones a cercar una ració que els pugui alimentar i calmar la gana.

Des de Zaqueo i la FundaciĂł volen demanar a la gent que en un gest de solidaritat cuini per la organitzaciĂł, qualsevol plat Ă©s ben rebut i ajuda a moltĂ­ssima gent. En aquesta lĂ­nia la proposta es llença sobretot a empreses del mĂłn de l’hostaleria, ja siguin bars, restaurants o hotels que cada vegada que puguin, es sumin a la causa i facin arribar a Zaqueo racions d’algun plat preparat.

Els membres de la FundaciĂł Reial Mallorca varen poder servir durant una bona estona els Ă pats a totes les persones que varen passar per Zaqueo i varen comprovar que falten encara racions per poder arribar a tothom que ho necessita. De la mateixa manera que tambĂ© volen deixar constĂ ncia de l’entrega dels voluntaris que ja cuinant des de casa seva o servint des de la seu, aporten el seu granet d’arena a aquesta causa tan alarmant

VER ENLACE

Comentarios cerrados