José Hila: “Per fi el nou pavelló de Son Oliva i la gespa artificial de l’Antoniana seran una realitat”‏

16 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

20151216Reunió batle Son OlivaEl batle de Palma s’ha reunit avui amb els representants del Club Esportiu Son Oliva i del Club Independiente del Camp Redó (que juga al camp de l’Antoniana), per confirmar-los personalment que l’Ajuntament ja compta amb els doblers necessaris per dur a terme la construcció del nou Poliesportiu de Son Oliva i la reforma integral del camp de l’Antoniana, gràcies als Fons de la Llei de Capitalitat que el Govern transfereix a Cort. A les reunions també han estat presents la regidora d’Esports, Susanna Moll i el gerent de l’IME, José Maria González.

 

José Hila els ha assegurat que “ha lluitat molt per aconseguir aquests doblers, com és la meva obligació com a batle i ara per fi, podem dir que aquests projectes, que són deutes històrics de la ciutat, seran una realitat”.

 

Per dotar el camp de l’Antoniana de gespa artificial, nous vestuaris, focus i drenatge, Hila ha assegurat que en breu es signarà el conveni amb la UIB de cessió del camp a l’Ajuntament per 15 anys, prorrogable per altres cinc, “el doble de la vida útil de la gespa artificial”. Així, Cort ja es farà càrrec de les despeses d’enllumenat, que ara paga el Club, i treurà els plecs administratius, que ja s’han començat a redactar.

 

Per fer front a la remodelació de l’Antoniana, Cort invertirà 350.000 euros de fons de Capitalitat, més 90.000 que aportarà la Federació Balear de Futbol i la resta s’abonarà del pressupost d’inversions de l’IME. El projecte total estarà per damunt dels 600.000 euros. La regidora d’Esports, Susanna Moll, ha explicat que “l’IME està analitzant quins elements actuals del camp es poden mantenir, com els aspersors, per no tudar els doblers i aprofitar al màxim els recursos”.

 

El nou equipament esportiu de Son Oliva, una reclamació històrica de la barriada, constarà d’una pista de 44mx22m i dues perpendiculars de 19mx32m, amb grades, aparcament i vestuaris. Segons les previsions de l’IME, la licitació del projecte tindrà lloc duran l’estiu i el mes d’octubre podran començar les obres.

 

El pressupost total ascendeix a 1857.751 euros, dels quals Cort aportarà 650.000 de Fons de Capitalitat i la resta, de Fons de Capitalitat d’anys anteriors reservats a aquest projecte.

Premsa Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados