El projecte “Te’n recordes” omple d’emotius records la residència SAR Quavitae Palma

16 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

xIMG_5168_jpg_pagespeed_ic_k8yh1E1PPnDe la mà del projecte “Te’n recordes?”, avui dematí els veterans del Real Mallorca, Julià Mir, actual president de l’Associació de Veterans del club i Joan Forteza, expresident de l’Associació han visitat el Centre Residencial SAR Quavitae de Palma. Aquest acte és el primer de la campanya que organitzen la Fundació Reial Mallorca i SAR Quaviate amb la col·laboració de l’empresa d’assegurances DKV que s’ha sumat al projecte a través del seu programa Ergo dedicat a persones majors.

Aquesta iniciativa pionera és el primer fruit de l’acord de col·laboració que van signar la Fundació Reial Mallorca i l’empresa de gestió de centres de la Tercera edat, SAR Quavitae el passat mes de novembre i que permet a ambdues organitzacions treballar de la mà en campanyes per conscienciar la societat, en actes solidaris i jornades de difusió d’hàbits de vida adequats per a les persones majors.

En aquesta ocasió, l’acte ha estat presidit per la directora territorial de SAR Quavitae a Balears, Lourdes Amer i la directora de la Fundació Reial Mallorca, Aurora Sampol però els autèntics protagonistes han estat els dos ex jugadors. Julià Mir i Joan Forteza han compartit amb els residents records i anècdotes dels seus anys com a jugadors del Real Mallorca i a més s’ha projectat un vídeo amb imatges molt emotives de grans moments de la història del club i la intervenció d’altres exjugadors mítics que ara també formen part de l’Associació de Veterans.

Ha estat molt especial comprovar que els records compartits entre els dos veterans i els residents són molts i per això el projecte “Te’n recordes” visitarà diferents centres i també rebrà a l’Estadi clients dels centres SAR Quavitae.

web RCD.Mallorca

Comentarios cerrados