RCD.Mallorca ; Es celebra el tradicional partit entre treballadors del club i premsa

14 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

xSe-celebra-el-tradicional-partido-entre-prensa-y-trabajadores-del-club_jpg_pagespeed_ic_6ugYMbSwomFins a 12 gols s’han marcat avui dematĂ­ a la gespa de Son Moix en el ja tradicional partit entre premsa i treballadors del club. En aquesta ediciĂł, el servei d’honor l’han protagonitzat ni mĂ©s ni menys que Las DiabĂ©ticas Aceleradas caracteritzades amb els darrers personatges que interpreten en la seva obra de teatre Gran Buffet.

Ja durant el partit s’ha pogut comprovar que Alfonso Muñoz no ha perdut l’olfacte golejador i s’ha notat la connexiĂł i el bon enteniment amb Pepe Galvez. El cos tĂšcnic del Mallorca al complet ha protagonitzat els millors minuts de joc encara que el jugador mĂ©s destacat ha estat Xavi MartĂ­, qui a les files dels treballadors del club ha marcat un hattrick. Per part dels periodistes, destacar tambĂ© l’entrega de Montes de Oca que ha marcat el primer gol i ha resultat lesionat per una entrada del porter local, Jaume ColombĂĄs.

8 a 4 i victĂČria pels vermellons ha estat el resultat final d’una trobada habitual abans de Nadal que sense micrĂČfons pel mig dĂłna protagonisme exclusiu al futbol i deixa veure qui dels treballadors i periodistes es mantenen amb mĂ©s en bona forma.

web rcd.Mallorca

12366098_10153307147087717_6104184526966201901_o

Comentarios cerrados