LA SELECCIÓ UEFA DE BALEARS EMPATA AMB CASTILLA Y LEÓN EL PRIMER PARTIT

4 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Selecciones

CapturaAquest divendres ha començat la 1a Fase del Campionat d’Espanya de Regions. Castilla y León, 1 – Illes Balears, 1 ha estat el primer resultat del partit jugat a Tordesillas.La selecció de les Illes Balears que dirigeix Jaume Sastre juga la primera Fase a Valladolid contra les seleccions de Castilla-León i Navarra.

Se tracta de la 1 Fase de la Copa de Regions que organitza la UEFA entre els jugadors no professionals de cada comunitat.

CASTILLA Y LEÓN, 1 – ILLES BALEARS, 1 (als penals, guanya Illes Balears)

El partit va tenir una part de domini per cada selecció. En el minut 35, Enrique Martín ha marcat el gol dels locals. L’empat de la Selecció Balear ha arribat en el darrer minut de la primera part. Amb l’empat, els visitants varen controlar el partit durant tota la segona part, però el marcador no se va moure.
En la tanda de penals per resoldre els empats a punts al final de la primera Fase, s’ha imposat Illes Balears per 5-4.

Alineacions:

lles Balears: Marcos Contreras, Damià Ramos, Óscar Navarro, Miguel López, José Bueno, Jose M. Contreras, Juan Luque Prados, Víctor Martínez, Caio Cézar, Elliot Galán i Francisco Fernández. (2ª part: Juan Romero y Agustín Nájera)

Castilla y León: Pablo Vicente, Rodrigo González, Víctor Vilarchao, David Durantez, Enrique Martín, Jesús Sánchez, Juan Adalia, Raúl Álvarez, Alfonso Cruz, David Álvarez i Álvaro Coque.

Árbitre: Juan Bustos.

Dissabte, 5 de desembre (17:00 hores)