CRONICAS CANTERA‏ CC.EE. SANT LLUIS

23 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_41172-300x225Noves alegries i tristeses en un nou cap de setmana del nostre planter en què tots els equips ja estan en competició en les seves respectives categories i en la que l’inici dels tres equips prebenjamins Futbol 6 ha estat el més destacat del cap de setmana.

El Poliesportiu Municipal de Mahón rebia a uns il·lusionats nois nascuts l’any 2008 per estrenar temporada futbolistica en nova categoria i mes grandària del camp de joc. Els nois que capitaneja Victor Perez, amb l’ajuda d’alguns tècnics / jugadors del planter, començaven a disputar els seus partits a les 11:30 h. amb la trobada dels nostres equips B i C que donava el tret de sortida al dia per als lluissers. En un derbi, davant els seus companys d’entrenament, tots dos equips han donat curs a la seva il·lusió per disputar el partit més esperat des que iniciar els entrenaments al mes de setembre, el resultat, guanyadors tots dos. D’altra banda, els seus companys del A han disputat el seu partit davant el CF Sporting de Mahón amb la mateixa il·lusió i energia que els del B i del C estrenant per a ells les noves dimensions del terrreny de joc i on han demostrat els avenços futbolistics que estan tenint totes tres plantillas.

En categoria Benjamí, els nois de Pedro Palliser van estar molt a prop d’aconseguir la seva primera victòria en aquesta temporada i van realitzar una trobada de dalt de tot a Los Pinos davant els locals que van acabar portant-sa el partit per un ajustat 2-1. Els blaus, que van començar per davant, després del gol de David Lara, van donant senyals de millora partit rere partit i la seva adaptació a la categoria està sent ja una realitat. No obstant això, un gol del local Valls després del descans posava la igualada al marcador. Un xut al pal dels blaus, va poder ser l’1-2 però coses del futbol, ​​Lucas en el 40 donava la volta al partit i deixava els tres punts a casa. Benjami

Després del partit del Benjamí C, van ser els de Toyo Sastre, els que disputaven el seu partit de la vuitena jornada 1a Regional en el mateix Los Pinos, amb diferent sort per a ells, victòria per 1-3 que tallava una ratxa de tres derrotes consecutives que li permeten alçar-se a la quarta plaça després de superar els albinegres. Els gols d’Asier, Marcel i Adria van donar amb les intencions dels de Julio Montañes en orris i van deixar als nostres amb la sensació d’haver fet un bon partit i haver-se endut una victòria justa del municipal alaiorenc. Els pupils de Sastre estan realitzant una bona temporada, competint en tots els partits tot i que en ocasions el marcador no reflecteix l’esforç realitzat pels nois durant els 48 minuts de partit.

Qui també tenia al CE Alaior com a rival, van ser els Benjamins B, que en l’Annex de Ses Canaletes exercien com a locals en un nou enfrontament davant els alaiorencs. Els visitants, equip pràcticament de segon any, van ser superiors a un CCE que no va poder sobreposar-se a la diferència física a favor dels de Migue Palliser que van acabar per deixar sense opcions als nostres i es van emportar els tres punts de manera merescuda. No obstant això, els de Muñoz no van baixar els braços en cap moment davant la superioritat rival, que com a mínim a servit per demostrar que aquest conjunt té amor propi i valentia per enfrontar-se a qualsevol oponent.

InfantilJa en categoria Aleví, una de freda i una de calenta. La victòria del Aleví C a Bintaufa és un premi als d’Albert Pons per l’evolució que està tenint el conjunt i de manera individual els seus jugadors en aquesta temporada. El dificultós inici és ja història i ara els blaus estan en bona dinàmica havent corregit errors del passat que els permet ser més competitius en totes les trobades. La victòria per 0-5 davant el CF Sporting de Mahónn B dóna un cop d’ànim als nostres en el seu camí per aquesta 2ª Regional de la qual queda una jornada.

En un altre partit de categoria Aleví, els nois de Cecilio Morente, van caure com a locals per 1-5 ant la UD Mahon en un partit on els primers minuts van ser de màxima igualtat fins que en el minut 20 el tant de Juanico per als visitants va donar la avantatge als de Jordi Pons que es van posar per davant. A partir del gol que trencava el partit, els dos equips es van centrar en seguir buscant la porteria contrària amb les seves millors armes i els locals tot i arribar amb relativa facilitat fruit del seu bon fer amb la pilota van sucumbir davant l’efectivitat dels maonesos en atac .

Una nova jornada en categoría Futbol 5 es disputa al Poliesportiu de Ses Caneletes on l’equip A “s’enfronta” a la UD Mahón i el B al CD Menorca demostran els quatre equips i la resta de participants a n’aquest Torneig que el futbol no nomes es competicio sino que tambe es aixo, futbol simplement.

AleviTancava la matinal de dissabte la trobada de l’Infantil A i, Ses Caneletes davant un dels equips mes forts d’aquesta 1ª Regional. Els de Beni Fuxà tot i realitzar una trobada on ho van donar tot sobre el verd lluisser no van poder fer molt més per aturar a un conjunt ciutadellenc que s’emporta la victòria de manera justa i merescuda tot i que la diferència en el marcador deixa la sensació que els blaus no havien estat dins del partit, error no valorar l’esforç del CCE que va voler en tot moment seguir jugant la pilota i arriba a porteria contraria amb criteri, encara que l’encert visitant davant la meta de Aaron deixa massa diferència en el marcador final.

Per al diumenge quedeven tres partits dels nostres equips de la base on el Aleví B i l’Infantil B ho feien com a visitants i el Cadet com a local a Ses Canaletes. Els primers a estrenar diumenge van ser els de Berlinghieri que tenien davant al líder de la categoria, el Menorca At, un rival dur per qualitat però alhora motivador per enfrontar-se. La trobada va acabar amb el resultat de tres gols a dos per als blaugranes que van tenir que suar de valent per doblegar els nostres que van fer un partit de dalt de tot. Els blaus, avui de groc i negre, van ser un equip compacte i amb les idees clares donant-ho tot sobre el verd de l’estadi Mahones que va veure com dos conjunts buscaven amb atreviment la porta del seu oponent. Amb un resultat parcial de 1-1 es va entrar en la fase decisiva del partit i en la qual els visitants van ser els primers a colpejar, amb el gol de Marcos Fernandez que posava el 1-2 a falta de poc temps per acabar el partit. Els blaugranes en un acte de fe i veient-se amb la primera derrota en el seu marcador van posar tota la carn a la graella per almenys emportar-se un punt. En aquest anada i tornada, el punch per dues vegades dels davanters maonesos van donar al trast amb la victòria del aleví B que es va quedar a les portes de sumar una nova alegria al seu caseller. Alevi

A Ciutadella, els pupils de Krankel van tornar amb un empat a un final en un partit davant el Penya Orient B, que com bé indica el marcador, va poder decantar per qualsevol de les dues esquadres. Com sempre, els nostres plantetjaran un partit atrevit i amb personalitat amb la pilota en els peus, basant l’ordre i la disciplina a les seves tasques defensives. El gol de posava per davant als que tot i intentar donar la urpada definitiva al seu oponent es van trobar que aquest els iguala el matx. Amb ocasions a les dues àrees en els minuts decisius, al final el repartiment de punts i semialegria per als dos.

CadeteTancava el Cadet la jornada a Ses Canaletes davant el Dosa CF en una plujosa i fred matí on tots dos equips van haver de posar-se les piles des del principi per evitar el refredament. Els nostres van sortir valents al partit i donant sensació de tenir les idees molt clares però els errors puntuals en el tram final del primer temps va deixar el partit vist per a sentència. La primera ocasió clara del partit va ser per als nostres, amb un xut al travesser d’Alex Coll que amb el porter batut no va poder aprofitar el rebuig seu company Coloma. Amb l’ensurt al cos per als ciutadellencs, un pas endavant dels visitants va posar el primer gol per al Dosa CF en el minut 14, a partir d’aqui i amb el desavantatge en el marcador els de Micky Gomila van haver de bregar amb el marcador en contra i deixant més espais, cosa que beneficia als ciutadellencs per arribar amb clar avantatge a l’intermedi per un resultat 0-4, massa contundent pels mèrits dels blaus.

CC.EE. SANT LLUIS

Comentarios cerrados