Noticies C.V.Soller‏

18 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria:

ImageProxyINFANTIL M. B : BON PARTIT I SET DEL CVS BAR SA VIA A ARTÀ

INFANTIL M. B : BON PARTIT I SET DEL CVS BAR SA VIA A ARTÀPosted: 18 Nov 2015 02:42 AM PST

CV ArtĂ  3-1 CVS Bar Sa Via SĂłller (25-19/25-12/21-25/25-18)

Dissabte al matí els nins de l’infantil masculí B es varen desplaçar fins al pavelló d’Artà per jugar contra els nins d’Artà a les 10h. Degut a uns problemes de falta d’arbitres, els nins varen haver de jugar sense arbitre, fent que els entrenadors s’anessin posant d’acord amb els punts i les accions dels nins.

Al primer set els sollerics tot i el resultat (25-19), varen estar molt desencertats en recepciĂł i atac, donant a l’equip local l’avantatge per a guanyar el set. Tot i aixĂČ, les bones sensacions dels entrenaments setmanals es varen deixar notar al joc dels sollerics a dins la pista, fent que els d’artĂ  haguessin d’estar ficats a dins el partit.

Durant el segon set els anims sollerics varen baixar una mica, ja que degut a l’ausĂšncia de Nofre com a col·locador va haver de jugar com a col·locador Xavi, tenient problemes a l’hora de penetrar a la col·locaciĂł, afluixant aixĂ­ els atacs sollerics.
Al tercer set els sollerics es varen ficar al partit des del primer punt, aconseguint la victĂČria tot i els nirvis al final del set. El resultat final va ser de 21-25, demostrant que la feina ben feta dĂłna bons resultats encara que queda molt per fer.
El quart set es va decantar pels infantils d’Artà per un 25-18 en el qual els dos equips varen jugar a un molt bon nivell, donant un bon espectacle a tots els espectadors que havien anat fins al poliesportiu de ‘’Na Caragol’’.
El proper partit serà divendres 20 a les 18 .h al Poliesportiu de ‘’Na Capellera’’ contra el Manacor.

SENIOR F. : REACCIÓ INSUFICIENT DEL CVS SÓLLER TOURS DAVANT EL CIDEPosted: 17 Nov 2015 11:29 PM PST

VC CIDE 2-3 CVS SÓLLER TOURS
El dissabte passat l’equip senior femenĂ­ del CVS Soller Tours es va traslladar al col.legi CIDE per disputar el seu partit de lliga regular. Les coses no varen començar com esperaven les nostres jugadores. Falta de concentraciĂł seguit de males recepcions dificultaren molt la feina de la col.locadora i en conseqĂŒĂšncia que les atacants no poguessin rematar en condicions.

AixĂČ es va veure reflectit en el marcador ja que es posaren 2-0 en contra (25-11, 25-19) perĂČ les nostres jugadores no volien donar res per perdut i van saber reaccionar i corretgir les errades dels dos primers sets donant la volta en el marcador i aconseguint igualar el partit amb un 2-2 ( 12-25,18-25).

El cinquĂš set fou molt igualat i lluitat on els dos equips mostraren les seves millors cares i no volien donar res per perdut perĂČ que es decantĂ  per petits detalls cap a l’equip local. AixĂ­ ho reflecta el marcador que acabĂ  amb un 17-15 per a les palmesanes, perĂČ amb molt bones sensacions ja que van demostrar una gran feina de constĂ ncia i superaciĂł que de ben segur es veurĂ  reflectida al llarg de la temporada.
El proper dissabte les nostres seniors s’enfrontaran a un potent PĂČrtol en el poliesportiu de Son Angelats a les 17:00h.

CADET F. B : EL CVS BAR BINI PLANTA CARA AL LÍDER EN UN GRAN PARTITPosted: 18 Nov 2015 02:36 AM PST

CV Muro 3-1 CVS Bar Bini SĂłller (22-25/25-19/25-14/25-20)

Les solleriques es traslladaren a Muro al passat dissabte per disputar un partit contra les liders de la categoria i demostraren una gran defensa i ganes de guanyar.  El partit va estar igualat en tot moment, i les nostres demostraren que tenen un gran potencial.

Durant el primer set, les nostres anaren uns punts per davant en tot moment, la qual cosa els donĂ  seguretat a l’hora de jugar. Destacaren Aina Hernandez i Silvia Pomares en defensa, que jugaren a un gran nivell juntament amb les seves companyes. (22-25)
En el segon, els dos equips començaren bastant igualats, pero el servei i l’atac de l’equip local va ser mĂ©s fort que la defensa sollerica, tot hi jugar a un gran nivell. (19-25)
Durant el tercer set, la diferÚncia va ser més clara, ja que les nostres no varen estar tant encertades en defensa i recepció. (14-25)
Finalment, en el darrer set les del Bar Bini Soller tornaren a demostrar que eren allĂ  i lluitarien fins al final pero per petits detalls el set es decantĂ  per a les locals. (20-25)
En definitiva, un gran partit de les nines del CVS Bar Bini Sóller, que demostraren que van avançant dia a dia. A seguir fent feina!.

EL CVS CONST. TUENT SÓLLER TORNA A LA COMPETICIÓ DESPRES DE DUES SETMANES SENSE PARTITS DE LLIGAPosted: 17 Nov 2015 11:05 PM PST

Aquesta setmana passada el Construccions Tuent SĂłller ha tingut jornada de descans, l’anterior setmana no disputaren el partit per falta d’Ă rbitre. D’aquest manera, el partit contra el Cide B queda pendent de jugar.
El proper dissabte reprenem l’activitat jugant a casa front el Sagrat Cor B a les 10:00 h a Son Angelats, un rival prou complicat. L’equip solleric sortirĂ  a donar la cara i a lluitar per aconseguir la primera victĂČria de la temporada.